Безпідставний бан нової картки Kasta Plus, блокування власних коштів та знущання підтримки
Щойно відкрив у додатку віртуальну картку Kasta від Банку Кредит Дніпро. Одразу поповнив її власними коштами на суму 700 грн, щоб здійснити покупку на маркетплейсі. На першій же спробі оплатити товар картка та рахунок миттєво «улетіли в бан». Без жодних пояснень та причин.На гарячій лінії оператори розводять руками й заявляють, що закрити рахунок або повернути кошти онлайн неможливо. Змушують особисто йти в офлайн-відділення.І тут починається максимальний абсурд та знущання з клієнта: На все величезне місто Запоріжжя є ОДНЕ-ЄДИНЕ відділення. Дістатися туди з мого району максимально незручно та довго, враховуючи те що маю роботу. Банк не працює на вихідних, а блокування відбулося в ніч на суботу. Тобто банк просто заблокував мої власні гроші, користується ними, а я маю витрачати свій робочий час та гроші на проїзд через усе місто, щоб виправити помилку їхнього кривого фінмоніторингу.Це абсолютно неклієнтоорієнтований сервіс та штучне утримання коштів клієнта. Вимагаю розірвати договір дистанційно та повернути мої 700 гривень на картку іншого банку за реквізитами IBAN без поїздок по відділеннях!
Курс валют в Банк Кредит Дніпро