Обслуживание на уровне ниже районной МФО-шки.
Курс валют в Банк Кредит Дніпро
… Вообще ничего нельзя сделать онлайн, единственный ответ службы поддержки — идите в отделение!
Понизить кредитный лимит, только в отделении банка.(Хотя, как нужно повысить, так все работает)
Повысить лимит на переводы IBAN и т.д, только в отделении банка. Чтоб прийти в отделение и тебе сказали скиньте декларацию онлайн! Дебилизм полный.
Про глюки приложения и обученности службы поддержки вообще молчу
Не связывайтесь без крайней нужды
Нам прикро, що у вас склалося негативне враження від користування сервісами Банку.
Разом з тим хочемо надати уточнення щодо зазначених питань.
Зменшення кредитного ліміту доступне дистанційно в мобільному застосунку: необхідно обрати картку → «Кредитні ліміти» → «Змінити кредитний ліміт», після чого можна самостійно змінити його розмір.
Щодо підвищення лімітів на IBAN-перекази рішення приймається після перевірки документів, які підтверджують джерело походження коштів. У підвищенні ліміту може бути відмовлено у разі ненадання клієнтом додаткових документів на запит Банку.
Зауваження стосовно роботи мобільного застосунку та якості консультацій підтримки передані відповідним підрозділам.
Банк постійно працює над удосконаленням сервісів і покращенням клієнтського досвіду.
Якщо вам потрібна додаткова консультація, напишіть нам в приватні повідомлення і наш фахівець зателефонує вам у зручний для вас час.
Сподіваємось на подальшу співпрацю.