Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк мошенник!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Yurii Kytsenko 17 травня 2019, 10:56
Відділення за адресою: Харків, пл. Конституції, 26
Не связывайтесь с этим банком!

Банк с клиентами работает по универсальному банковскому договору. В этом договоре есть пункт: «4.6.2. Зарахування на Рахунок Клієнта грошових коштів безготівковим шляхом здійснюється на підставі електронних розрахункових документів, що надходять до Банку протягом Операційного дня, у день їх отримання», те они должны зачислять деньги на карту клиента в течении одного рабочего дня (как монобанк, приватбанк): требования НБУ до трех дней, но в договоре прописан один день, те в течении операционного дня.
В моем случае зачисление произошло на третий день (перечислили мне с монобанка на карту «кредит днепр» средства) и из-за этого карта «вышла» со льготного периода и банк начислил мне %. На гарячей линии в течении месяца консультанты утверждали, что карта все-же во льготном периоде, причем то одно говорили, то другое. Я высчитал до копейки долг банку и пополнил карту без вычита незаконно начисленных процентов (519,53 грн)

Звонят периодически коллекторы какие-то от имени банка — посылаю их культурно:)
Просьба банку: подайте на меня в суд: давайте доведем дело до логического завершения: будет создан прецидент, где именем Украины будет указано наконец-то, что процессинговый центр в банке работает не по условиям Универсального договора. И обманутые клиенты смогут возместить незаконно насчитанные %.
Банк Кредит Дніпро
Відповідь банку
21 травня 2019, 12:51
Шановний клієнт.

Згідно Постанови Національного Банку України №320 від 16.08.2006 року «Про затвердження Інструкції про міжбанківський переказ коштів в Україні в національній валюті» глава 2 п. 4. «Міжбанківський переказ виконується банками в строк, визначений правилами платіжної системи, який не може перевищувати трьох операційних днів відповідно до Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні».»

Згідно п. 4.6.2. УДБО: «Зарахування на Рахунок Клієнта грошових коштів безготівковим шляхом здійснюється на підставі електронних розрахункових документів, що надходять до Банку протягом Операційного дня, у день їх отримання, якщо під час проведення контролю за реквізитами розрахункових документів не виявлено розбіжностей з реквізитами Рахунку Клієнта та не відповідність вимогам чинного законодавства України, та дата надходження коштів збігається з датою валютування.»

Так, за Вашим переказом розрахункові документи надійшли до Банку 06.07.2018 року і в цей самий день Банк здійснив зарахування коштів на Ваш рахунок.

Стосовно Вашо питання повідомляємо, що нараховані комісії та проценти за Вашим Договором були здійснені згідно з умовами діючих Тарифів та УДБО.

Коментарі - 1

+
0
Yurii Kytsenko
Yurii Kytsenko
22 травня 2019, 13:49
#
Ваш банк мошенник! Вот отсканированное письмо, где банк пишет, что я себе на их карту деньги с монобанка перечислил... Их же перечислил мне другой человек) они даже в деталях не разбираются, а пишут «липовые» отписки под копирку https://ibb.co/FXTPX8M Кроме этого банк отправлял ответы на мои запросы совсем на другое ФИО с целью неполучения мною ответов банка - аферисты одним словом. Вот скан ответа письма с нормального Банка - Монобанка. Монобанк утверждает, что перевод был сделан монентально и с их стороны средста были разблокированны моментально. И «розрахунковий документ» попал соответсвенно к вам банк сразу 04.07.18г. https://ibb.co/ChnrW5j Исправьте ситуацию и уберите незаконно начисленный % или покажите здесь «розрахунковий документ» датированный 06.07.18г, который я неоднократно у вас просил и которого в «природе» нет! Вы мошенники. Жду ответ. спс.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 42.85
USD 39.45 39.85
Всі курси банку

Курс валют в Банк Кредит Дніпро

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 42.85
USD 39.45 39.85
Всі курси банку