майже миттєва допомога

Я не клієнт банку і взагалі потрапила випадково бо у дощ зайшла спитати кілька слів, але одразу все зробила. У відділенні було тихо і нічого зайвого від чого зазвичай у касах дискомфорт (черг, лайки, людей з купою платіжок). Дівчина, до якої направили, все мені пояснила, позадавала питання і почекала, поки спишуся з сестрою і все, чого не вистачало з’ясую. Пішло хвилин 15 без головного болю та нервів, провели операцію, все. Якщо так завжди буде то готова приходити
Комінбанк
Лилия, дякуємо, що приділили час та написали про свій позитивний досвід!

Тут ви можете ознайомитися з усіма нашими послугами для приватних клієнтів: https://www.cib.com.ua/private

А якщо у вас ще є питання — можете передзвонити на гарячу лінію 0 800 501 200 або забігти в будь-яке відділення: із задоволенням на них відповімо!

Мирного вам неба та гарного дня!

Кирил Плошкин
Кирил Плошкин
21 грудня 2023, 13:10
Всі одразу зрозуміли про які банки з чергами та лайкою одразу йдеться, жах — і це найбільші мережі та купи відділень, в який час не приходиш стоять вже: зранку займають чергу, перед обідом та узагалі неможливо потрапити до менеджера, щоб не витратити хвилин сорок
Иван Александров
Иван Александров
22 грудня 2023, 15:12
Там у 90% випадків узагалі стояти не потрібно, бо через застосунок усі операції робляться, та ж комуналка оплата

Курс валют в Комінбанк

Курс валют в Комінбанк