Нацбанк оштрафовал Коминбанк на 135 миллионов
Курс валют в Комінбанк
| PLN | 11.38 | 11.63 |
Для меня Коминбанк всегда был каким то сомнительным банком. И нацбанк подтверждает мои сомнения
Минуло чотири місяці, банк продовжує стабільно працювати, а наш бізнес масштабується.
Так за годину війни мережа банку зросла на 22 відділення (це 87% від кількості, яка була на початку 2022 року). Більше того, загальний обсяг пасивів з 01.01.2022 по 01.01.2024 року справді зріс більш ніж на 3,8 млрд грн.
Загальні активи Комінбанку станом на 1 грудня 2023 року становили 9,1 млрд грн. Ми не лише зберегли вкладників, а й залучили нових.
Мали також численні експертні визнання: за версією Мінфін, увійшли до топ-30 банків за рівнем активів, посіли сьоме місце у топ-19 банків із найнадійнішими депозитами за підсумками «Стандарт-Рейтинг», здобули перемогу в номінації «Найкращий банк з індивідуального підходу до клієнтів», і це лише частина приємних здобутків 2023 року.
Іншими словами – у нас все чудово!
Якщо кожен працюватиме на благо своєї країни, свого бізнесу та сім'ї, нестиме добро й допомагатиме армії у цей важкий час – а не намагатиметься насолити конкурентам, все буде Україна!
Сподіваємося ви нас почули, мирного неба та гарного продовження дня!