Курс валют в Восток Банку
Блокировка счета и невозможность получить обратно свои деньги
Менеджеры абсолютно некомпетентны, крайне неприятные впечатления от общения с ними.
долго рассматривают заявку о разблокировке счета
Я жду почти месяц свои деньги за сраные 9 платежей (когда заблокароыалм карту было 8, но в тот момент было засчитано еще 1 платеж на заблокированную карту)
Высшие специалисты нечего не могут сделать, надеюсь после моего отзыва вы хоть ускоритесь? поставлю 4−5 тогда
или вы будете мне как в тех поддержке? «мы продублировали ваше обращение чтобы решить быстрее ваш вопрос»
нечего не решаете, заставляете ждать!
Обманули з акцією
Потрібно було відкрити ФОП рахунок і зробити одну операцію (на будь яку суму)
і тоді протягом 14 днів нарахують 500 гривень. я виконав умови 14 днів минуло наступив новий місяць нічого немає.
Підтримка зробила тікет і мовчить 3 день.
Дуже погане ставлення до людей максимально не рекомендую.
Надіюсь бонуси обіцяні виплатять…
Навязывание непонятных и ненужных идентификаций
Рівень обслуговування
Карта не работает в банкоматах в Испании
заморозив кошти і не закриваає рахунок
оператор Тетяна ну дуже сильно не хотіла зі мной общатись і саме вона не прийняла заяву на закриття рахунку
Вимагають гроші
Привітання з 8 Березня!
Вчора 8.03.2024 поповнювалася рахунок мобільного телефону з мобільного додатку БАНК ВОСТОК. Сьогодні подзвонила до тітки чи прийшло повнення, а поповнення не прийшло. Подивилася на рахунок, гроші пішли. Подзвонила до оператора мені пояснили, що гроші пішли зовсім на інший рахунок.Цей рахунок, я поповнила 17 квітня 2020р.Банк сам рішив, який рахунок я маю поповнити. Він пітягнув старий рахунок і поповнив. Ситуацію вони не в змозі виправити. Як таке може бути???
ДЯКУЮ БАНКУ ЗА ВІТАННЯ З 8 БЕРЕЗНЯ!
Повернення коштів
Блокування рахунку
подивимося через 2 дні, як буде йти розгляд документів. поки що: обслуговування та підтримка — 0. пояснення — 0. жахливий банк.
Блокировка личных средств
Зіграйте на випередження — закрийте рахунок раніше, ніж вам його заблокує банк
Рахунком БВР раз в квартал користуюсь. Попросили підтверджуючі документи. Написав в чат, поцікавився, що їх конкретно цікавить, сказали що одна операція піврічної давності і дві, які проводились в жовтні. Ще здивував факт, що пояснення треба писати «від руки», ну ок, пояснив, що тоді кілька раз продавав USDT (мабуть треба було збрехати), одразу отримав відповідь, що я «ризиковий клієнт», і банк не може зі мною продовжувати співпрацю. Ну ок.
Шановні, не тих блокуєте. За пару операцій в місяць по обміну крипти розривати співпрацю?) Серйозно?
А якби я збрехав, що мені борг повернули то, ви б розблокували?)
Знову переконався, що БВР, це не серйозно, а тільки для покупки круасанів в Сільпо.
Щодо підтримки, то все що пишуть нижче, то правда, абсолютно шаблонні відповідь, та 0 допомоги, коли звертаєшся стосовно проблеми.
Блокування рахунку
Блокують
Відкрили карту без моєї згоди
Проходить рік і мені приходить повідомлення від банку. На телефон не дозвонився написав в чат і тут мені кажуть що в мене є карта про яку я незнаю і взагалі як мені можуть видати картку без моєї згоди.
Обуренню не було меж. Ну що робити давай закривати. Встанови додаток, там зареєструйся, зроби те, зроби се. Робити не хотілося але мати карту в незрозумілому і сумнівному банку мені не хотілося.
Пів для витратив одного дня і не вийшло.
Друго дня годину часу витратив і ще не все.
Я так розумію ще не один день потрібно
Наскільки я знаю що кругом у банках потрібно фото згода чи отримання чи активація карти, а тут 0.
Емоції негативні. Користуйтесь будь яким іншим банком, но не цим!!!
Не рекомендую. Плюсів не побачив.
Гарний банк
Карта Євідновлення
Прочь от этого недобанка
Отвратительное обращение.
Что касается менеджеров, произвели хорошее впечатление, старались помочь, но с этой кассиршей совладать никто не смог.