Відгуки про Райффайзен Банк

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Nataliia123378 1 липня 2025, 12:04
Вже тиждень я намагаюся отримати відповідь на просте питання, чому банк заявляє списання однієї суми коштів, а баланс у виписці змінюється на іншу суму.
Я отримала відповіді в стилі «читайте виписку там все є» (гм, що є? Я бачу попередній баланс, суму списання та ітоговий баланс який не відповідає сумі списання) до «ми перевірили, всі гроші списані вірно» (чому тоді моїй виписці ітоговий баланс не відповідає сумі списання). У мене зараз до банку рівно одна претензія: у виписці сума списання не відповідає зміні балансу.
1 липня 2025, 12:11

Нам дуже шкода, що досвід співпраці з Райфом викликав негативні емоції. Ми хочемо запевнити Вас, що наш Банк діє виключно в межах законодавства та не проводить несанкціонованих списань з рахунків.
Також отримати інформацію по своїй картці можливо звернувшись до чату нашого застосунку «MyRaif» («Навушники» — «Написати в чат») оператори з задоволенням допоможуть розібратись з проблемою.
Хочемо проаналізувати ситуацію, а тому просимо написати в приватні повідомлення Ваші дані (ідентифікаційний код чи контактний номер телефону). Будемо раді допомогти!

RaiffaizenAlex 1 липня 2025, 12:43
Передали запит з Вашого питання до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль та спробує вирішити в індивідуальному порядку. Просимо очікувати на відповідь.

Nataliia123378 3 липня 2025, 18:37
Я не згодна, що це робот. Людина, яка тут відповідає, неймовірно компетентна і дуже професійна. Саме завдяки його/її втручанню моє питання вирішили і помилку знайшли. Помилка була, на щастя, у виписці, а не в списанні грошей. А у НБУ, думаю, багато інших справ і без цього. Дякую підтримці саме тут за швидкі і компетентні відповіді і всім раджу до них звертатися:)
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Asmuglov777 28 червня 2025, 12:59
Доброго дня, звертався зі скаргою у четвер, станом на зараз повна блокіровка чату та дозвону на гарячу лінію. Прошу вирішити дане питання та розблокувати рахунок в понеділок з ранку
28 червня 2025, 13:04
Вітаємо.

Хочемо зазначити, що гаряча лінія банку, як і чат в застосунку, працює у штатному режимі. Згідно отриманої інформації, з Вами здійснюється комунікація з боку менеджера у чаті.

Зі свого боку створили додатковий запит до менеджера з клієнтського сервісу для вирішення питання.

Asmuglov777 26 червня 2025, 17:48
Доброго дня, вже понад місяць працівниками клієнтського сервісу заблокований мій фінансовий номер на дозвін на гарячу лінію банку. Два три раза на тиждень не виконуються мої запити в чаті, тому я змушений подавати скарги на операторів, після чого підключаються менеджери клієнтського сервісу та вирішують питання, або не вирішує. Сьогодні менеджер клієнтського сервісу Анастасія просто хамскі повелася та заблокувала чат, питання не вирішено. І так, як мінімум один раз на тиждень. Прошу вирішити питання з персоналом!!!
26 червня 2025, 17:54
Вітаємо.

Нам шкода, що Ваш досвід співпраці з Райфом виявився саме таким. Хочемо зазначити, що Банк зацікавлений в наданні клієнтам послуг високої якості та докладає зусиль для постійного вдосконалення організації роботи та запобіганню виникнення конфліктних ситуацій.

У нашому банку працюють компетентні фахівці та при виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта.

Для детального аналізу ситуації запит з Вашого питання передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере його під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення.

peters0207 25 червня 2025, 18:28
В п. 12 тарифів написано, що платежі за реквізитами безкоштовні в Перекази та платежі в системі інтернет банкінг «Raiffeisen Online».

В чаті написали: 'з рахунку ЄПідтримка, неможливо переказувати кошти, даний рахунок призначений для оплат товарів в магазинах які підтримують оплату з даного рахунку'

То як насправді?
Я не хочу робити переказ зі своє картки на свою картку.
Коли я відкривав картку (для ОВДП) був впевнений, що платежі на IBAN можливі і безкоштовні.
25 червня 2025, 18:39

Віртуальна картка єПідтримка дозволяє виконувати різноманітні видаткові операції, такі як:
— розрахунки в інтернеті, через ПОС-термінали, а також за допомогою Apple і Google Pay;
— перекази з картки на картку;
— відправлення коштів на підтримку нашої армії через розділ «ПЛАТЕЖІ» / «На потреби Збройних сил України»;
— зняття готівки в банкоматах тощо.

Звертаємо Вашу увагу, що самостійне поповнення цього рахунку не передбачено.

Богдан Демяненко 19 червня 2025, 13:44
Відділення за адресою: Суми, вул. Покровська, 1
Доброго дня.
16.06 мені заблокували рахунки, лист із поясненням прийшов аж через добу. Написав у ват райффайзен мені повідомили що можна поновити відносини або закрити рахунки і отримати кошти на рахунок іншого банку. Я надав усі дані, нібито все добре, але сказали що в районі 5 днів отримаєте кошти на рахунок. Вже пройшло 3 дні і ніяких коштів досі немає, я вирішив поїхати у відділення і подати заяву на отримання коштів і закриття рахунків там, все зробив, але оператор сказала що не може дати точну відповідь коли отримаєте кошти тому що багато таких заяв лежить вже тиждень і їх ніхто не розглядає.
Також сьогодні звонить мені райффайзен і говорить що я подавав заявку на поновлення відносин, хоть такого не було. Тепер не зрозуміло коли отримаю кошти і як, у застосунку райффайзен мене заблокували тому написати там не можу, дозвонитися також, у відділенні на мене дивляться як на дурня, і нічого сказати не можуть.
Я військовий заблокували особисті кошти, зарплатню. По переказам видно що це я поповнював карту з термінала і переводив із зарплатної карти. Це вже задається щось подібне мародерству, без причин блокують кошти людей!
19 червня 2025, 13:51
Перш за все дозвольте висловити Вам щиру вдячність за службу та самовідданість. Ваша мужність і відданість захисту нашої країни є безцінними, і ми глибоко цінуємо Ваш внесок у забезпечення нашої безпеки та свободи.
Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів. В свою чергу сподіваємося на підтримку та розуміння, щодо важливості здійснення час від часу перевірок джерел надходження коштів на рахунок та надання документів.
Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани. Але зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством. Зазначимо, що Банк не має на меті утримувати кошти клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.
Маємо на меті допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).

RaiffaizenAlex 19 червня 2025, 14:35
Передали запит до менеджера з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під свій особистий контроль та спробує вирішити в індивідуальному порядку. Просимо очікувати на відповідь.

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Ярослав Кравчук 17 червня 2025, 10:18
Доброго дня, залишаю новий відгук до відгука, який вже написав 6 червня 2025, 13:40, а саме про припинення ділових відносин і перерахування залишків коштів на мої інші реквізити.
Скажіть будь ласка що відбувається? Спочатку я звернувся до мінфіну на пряму, спеціалісти з мінфіну сказали що вирішать це питання онлайн та нададуть мені спеціаліста, який буде це робити зі мною в телефонному режимі, побачивши що нічого не змінюється я пішов у відділення райфайзен банк. Спеціаліст у відділенні, повідомив, що працівники мінфіну не вірно консультували мене і що мені потрібно писати зараз заяву у відділенні на закриття рахунків в банку. Я це зробив, все написав та вказав в листі реквізити iban. Потім пройшло нормально так днів, коштів я не отримав. Вирішив знову звернутись до мінфіну, відповів спеціаліст з мінфіну, що мені потрібно написати було заяву на закриття всіх рахунків, а вийшло так по словам спеціаліста, що написана заява на закриття одного рахунку. І спеціаліст типу постарається знову допомогти в цьому питанні тільки онлайн. Ви серйозно!!! Я зробив все, що від мене вимагали. В банку я пояснив ситуацію і мені дали листа на закриття рахунків, якого я підписав і все вписав в ньому. Скільки ви будете ще перераховувати кошти? В мене обмаль часу і немає коштів на життя банально! Дайте зворотню відповідь терміново!
17 червня 2025, 10:27

Розуміємо, що Ви б хотіли вирішити це питання якнайшвидше. Банк також зацікавлений в тому, щоб допомогти клієнту в максимально короткі терміни, адже не маємо на меті утримувати кошти.
Наразі Ваш запит знаходиться в роботі менеджера, який контролює процес вирішення. Просимо очікувати на дзвінок для більш детальної консультації по запиту. Дякуємо за розуміння.

Valentina64 12 червня 2025, 11:59
Місяць тому з моєї карти райфайзена було викрадено більше 40 тис.грн. через портмоне.
На мій телефон підтверджень не приходило, нікому інформацію про дані картки не надавала. Більше того, про наявність цієї суми на карті не знав ніхто, навіть в моїй сім'ї. І от на другий день після поступлення кошти були викрадені, банк стверджує що було підтвердження з мого боку. Але в момент виведення коштів жодного підтвердження мені не надходило і телефон в цей час був у мене в руках!!!
Написали заяву в поліцію, відкрито кримінальне провадження, написали заяву в банк на розслідування і повернення коштів. Більше місяця відповіді немає. При останньому звінку в банк оператор каже що портмоне відповіли що було від мене підтвердження і намагатися мене запевнити що то я підтвердила. Відповідь банк так і не надав досі, конкретно вказувала в заяві щоб вони надали інформацію звідки було надано підтвердження на списання коштів. Хоча вже пройшло більше місяця, жодної інформації від банку не можна добитися. У райфайзен банка велика дирка в системі захисту, при цьому банк всяк викручується як може і оператор звинувачує мене в тому що я «скомпрометувала картку десь» (під час розмови). Ви серйозно? Чи ви просто знущаєтесь?
Я не надавала жодних підтверджень на переказ! Це завдяки прогалині в вашій системі безпеки хтось вивів кошти з мого рахунку. Більше того, застосунок мені банк заблокував з метою безпеки, а в відділенні сказали що щоб розблокувати його — мені треба видалити застосунок і встановити його заново. Питання: якщо відкрито кримінальне провадження, чому я маю видаляти застосунок? Я ж не ІТ спеціаліст і не знаю яка інформація зникне якщо я видалю застосунок.
Далі мабуть буду писати заяву в поліцію на неправомірні дії банку.
12 червня 2025, 12:06

Нам щиро прикро, що Ви постраждали від шахрайства. Ми прагнемо надавати послуги найвищої якості, і безпека коштів клієнтів є одним із наших найголовніших пріоритетів.
Райф завжди забезпечує збереження коштів, але власник картки також має дбати про її безпеку. Якщо шахраї отримають дані Вашої картки, вони можуть використати їх для проведення платежів або оформлення кредитів. Щоб уникнути таких ситуацій, ніколи не передавайте третім особам дані картки, такі як номер, термін дії, CVV-код та коди підтверджень.
Також, банк співпрацює з правоохоронними органами, та при отриманні від них запиту ми надамо всю можливу інформацію та зробимо все, щоб допомогти з вирішенням.

Маємо на меті велике бажання допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).

RaiffaizenAlex 12 червня 2025, 13:00
Ваше звернення успішно передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення питання.

RaiffaizenAlex 12 червня 2025, 16:28
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надано всі можливі пояснення.

RuslanM83 11 червня 2025, 17:12
Мені Райффайзен банк заблокував особистий рахунок та рахунок ФОП 27.02.2025 без будь-якого попередження чи роз’яснення. На другий день я отримав на мій особистий e-mail лист від банку вих. № 81−23/2/105455 від 26.02.2025, де банк просить надати документи по моїй діяльності, відповісти на питання та оновити опитувальник. Що я одразу і зробив та надав всі документи та відповідь 12.03.2025. Потім менеджери банку казали, що очікуйте відповідь протягом 8 днів, потім ще довше, Нарешті банк надіслав 07.04.2025 лист з запитом на додаткові документи для поновлення ділових відносин. Не дивлячись на те, що я працюю фізичною особою-підприємцем на єдиному податку, запити були, як для підприємства на загальній системі оподаткування. Тобто, видно, що банк направив запит на документи, не ознайомившись з раніше наданими документами і безпідставно вимагав надати документи, які у відповідності до чинного законодавства України не має мати та вести ФОП на єдиному податку. Не зважаючи на це, я все ж таки підготував всі банківські виписки, всі накладні та товаро-транспортні накладні з моєї діяльності та надав банку 08.05.2025
З цього часу з банком перервався будь-який зв’язок і знову без будь-яких пояснень. Мені паралізував банк мою діяльність, заморозив мої кошти на рахунку та не віддає їх. А 21.05.2025 я отримав смс на телефон, що мій рахунок було закрито. А зараз мій номер просто заблокували, при наборі номеру мене інформують, що відносини розірвані і скидається дзвінок. Незважаючи на максимально повні відповіді на запити банку, я не отримав досі ні будь-яких пояснень від банку про причини розірвання ділових відносин, ні своїх грошей та не можливо ніяк зв’язатись з банком.
Така неповага до своїх клієнтів, які жодним чином не порушують умови співробітництва з банком недопустима в правовій державі.
Прошу негайно відновити ділові відносини та надати можливість працювати.
11 червня 2025, 17:20

Розуміємо, що блокування рахунку стало несподіванкою і могло вплинути на Ваші плани. Хочемо пояснити, що Райф є великим системним європейським банком, який суворо дотримується вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому ми ретельно перевіряємо кожну операцію, адже це необхідно для гарантування безпеки та захисту коштів наших клієнтів. Процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.

Маємо на меті розібратись в ситуації та будемо вдячні, якщо Ви нам напишете у приватні повідомлення свої дані, для аналізу.
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок!
RaiffaizenAlex 11 червня 2025, 18:35

Irynaas 10 червня 2025, 20:28
Доброго дня хочу у вас дуже сильно запитати. 14.04.2025 року в 11:48 в місті Біла Церква вулиця Ярослава Мудрого будинок 1. З вашого банкомата знімала кошти з картки Приватбанку. Коли банкомат почав рахувати кошти виникла помилка. І ваш банкомат мені не видав кошти. Розмір 2500 грн. 14.04 я подала заявку на повернення коштів до свого банку ПриватБанка. Але до сих пір ваш банк мовчить і не повертає кошти. Хочу запитати коли ви мені повернете мої кошти у розмірі 2 500 грн. Мій банк подав запит до вашого банку з 1.05. і до сих пір ваш банк мовчить. Будь ласка рішить цю проблему.
11 червня 2025, 8:58

Перш за все, ми вдячні за очікування відповіді.
Нам прикро, що дана ситуація завдала Вам незручностей. На жаль, інколи техніка може виходити з ладу, що призводить до неприємних наслідків. Чудово, що Ви негайно звернулись до Банку для створення заявки на оскарження.
Розуміємо Ваше бажання якомога швидше повернути кошти, і що очікування може бути складним, особливо коли кошти потрібні терміново. Терміни опрацювання заявки залежать від типу операції та місця її проведення.

Ми готові провести більш детальний аналіз. Фіксуємо запит до менеджера з клієнтського сервісу, який буде тримати на контролі процес вирішення. Зробимо все можливе задля повернення коштів. Чекаємо на Вас!

RaiffaizenAlex 11 червня 2025, 11:28
Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено. Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

Людмила Новожилова 6 червня 2025, 16:13
Відділення за адресою: Вінниця, пр-т Космонавтів, 39
Доброго дня! Прошу службу підтримки вирішити мою ситуацію. Заблокувалася картка, а там мої кошти. Мені потрібно мати доступ до карти, оператор сказав що потрібно розірвати договір, але його досі не розірвали в телефонному режимі, можливо мені тут допоможуть швидше, буду вдячна за зворотню відповідь і якнайшвидше вирішення ситуації!
6 червня 2025, 16:21
Вітаємо.

Нам шкода чути, що досвід співпраці з Райфом не виправдав Ваших очікувань та залишив саме таке враження. Ми цінуємо наших клієнтів і зацікавлені в наданні якісного сервісу кожному з них.

Хочемо зазначити, що Райф — великий європейський банк, і ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Тому ми ретельно перевіряємо операції для збереження та захисту коштів наших клієнтів…

Зазвичай обробка запиту при розірванні договору триває до 5 робочих днів, але в окремих випадках це може зайняти більше часу. Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.

Ми б хотіли більш детально проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо Ви надасте Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону) в особисті повідомлення. Докладемо максимум зусиль для індивідуального вирішення питання.

RaiffaizenAlex 7 червня 2025, 12:40

Ярослав Кравчук 6 червня 2025, 13:40
Відділення за адресою: Київ, бул. Лесі Українки, 28-А
Доброго дня, звертаюсь з проханням якнайшвидше врегулювати ситуацію. Мій знайомий надіслав мені кошти на мою картку, після чого її одразу заблокувало. Доступу в особистий кабінет я не маю. Зателефонував в службу підтримки, щоб вирішити це питання, після чого мені сказали звонити з фінансового номеру, хоч я і так зробив. Нічого конкретного не сказали. Мені потрібні кошти, щоб розрахуватись за житло, на яких підставах взагалі заблокувало мою картку? Прошу підтримку розірвати ділові відносини в такому разі та перерахувати залишки коштів на реквізити мого іншого банку. Дякую!!!
6 червня 2025, 13:48

Хочемо пояснити, що Райф — великий системний європейський Банк, що чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів. Розуміємо, що дане блокування було неочікуваним та могло вплинути на Ваші плани, прте зауважимо, що процес перевірки зарахувань шляхом надання підтвердних документів передбачений законодавством.

Маємо на меті детальніше розглянути ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будь ласка, надішліть нам у приватні повідомлення дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону).
Чекаємо на зворотній зв'язок!

sanyakd 6 червня 2025, 8:14
Відділення за адресою: Чернівці, вул. Головна, 143
Немецкая точность аккуратность и без лишней суеты: все нравится только после других банков тяжело по началу привыкнуть-в чате отвечают все быстро и без лишних фамильярностей (мы вас любим хорошего дня ночи и т. д. -что клиент иногда забывает зачем обратился) здесь этого нету вопросы решают точно в заявленный срок — платежи все комуналка идут хорошо.
6 червня 2025, 8:54

Надзвичайно приємно отримати такий зворотний зв'язок. Ми щоденно докладаємо зусиль, щоб наші клієнти отримували лише якісні послуги.
Дякуємо за вибір Райфу та обіцяємо, що будемо і надалі намагатися відповідати всім Вашим очікуванням.

Ілля Кононов 5 червня 2025, 16:23
Доброго дня! Звертаюсь до служби підтримки з таким проханням, вирішити якомога швидше ситуацію яка склалась між мною та райфайзен банк. Мою картку було заблоковано без жодного повідомлення про це. На картці мої кошти, до яких я не маю доступу. Зателефонував в підтримку і запитав як отримати кошти? Мені сказали, що розірвати договір і перерахувати залишки на свій інший банк. Вже чекаю більше дня, ніякої інформації про розрив не отримав. Розірвіть зі мною ділові стосунки якнайшвидше та поверніть кошти!
5 червня 2025, 16:32
Вітаємо.

Нам шкода, що Ваш досвід співпраці з Райфом не виправдав очікувань. Ми цінуємо наших клієнтів і прагнемо забезпечити якісний сервіс для кожного.

Райф — великий європейський банк, що дотримується всіх законодавчих вимог. Ми ретельно перевіряємо операції для захисту коштів наших клієнтів. Хочемо додати, що Банк не має на меті утримувати кошти клієнтів, а навпаки, зацікавлений у вирішенні питання у максимально короткий термін.

Зазвичай обробка запиту займає до 3 робочих днів, але в окремих випадках терміни можуть бути подовжені. Ми робимо все можливе для швидкого вирішення питань.

Ми завжди готові вирішити питання в індивідуальному порядку та на користь клієнта. Просимо надати в особисті Ваші дані (ідентифікаційний код та контактний номер) для аналізу ситуації.

RaiffaizenAlex 9 червня 2025, 12:27
Вітаємо!
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та повідомлено шляхи вирішення.

raiff0abzocker 3 червня 2025, 13:42
Відділення за адресою: Київ, вул. Ярославська, 58
Райффбанк Украина полностью копируют поведение и отношение к клиентам своего брата/сестру Райффбанк рф, с которым их связывает их общий владелец Райффбанк Австрия. Клиенту не хотят ничем помогать. Отказываются отвечать на вопросы. Дерзкое поведение сотрудников в чате. По телефону тоже не хотят отвечать, посылают в чат, а в чате дерзко посылают. С прошлой недели перестали работать с гривной, ни в одном филиале в столице (Киев) в кассах нет гривны! Говорят, идите в банкомат. А для чего мне банкомат, если я хочу в кассе снять свои деньги? Не понятно, почему банк не работает больше с гривной и почему отказывается ее «закупить»?! Или же банк готовится к банкроту, выходу с рынка Украины? Почему в банкоматах есть гривна, а в кассе перестали работать с гривной? Вы готовитесь работать с рублями, как ваш брат/сестра Райффбанк рф?
Was geht bei euch ab, raiffeisen Ukraine? Warum wollen Sie nicht mehr Griwna vorrätig haben? Bereiten Sie sich auf Rubel vor, oder wo liegt das Problem, dass in euren Kassen keine Griwna mehr vorhanden ist? Solchen Schikanen während des Krieges von raiffeisen.ua zu erleben, muss das wirklich sein?
3 червня 2025, 13:52
Вітаємо!

Райффайзен Банк в Україна не має жодних зв’язків із російським банком. Що стосується клієнтів з росії – то ми припинили будь-які стосунки і з клієнтами, і з грошима російського чи білоруського походження. І ми, і Група дотримуємося всіх міжнародних санкцій.

Будемо відверті, нам прикро, що трапилась така ситуація та вона призвела до таких емоцій. Ні в якому разі не мали цього на меті. Зауважимо, що кожен співробітник Банку завжди зацікавлений в наданні якісного сервісу та ми працюємо над вдосконаленням навичок та знань, щоб ефективно вирішувати питання і надавати професійну підтримку.

Щодо каси, то Ви завжди можете написати нам у чат застосунку «MyRaif» («Навушники» — «Написати в чат») та замовити потрібну суму для зняття. Ми завжди готові допомогти.

Бажаємо більш детальніше проаналізувати питання, тому просимо надати в особисті Ваші дані (ідентифікаційний код або фінансовий номер) для вирішення ситуації.

orest frank 2 червня 2025, 15:48
Відділення за адресою: Київ, вул. Харківське шосе, 201-203
Такого «рівня» підтримки, серед наявних на ринку банків, треба ще пошукати. Рівень компетентності — нижче плінтуса — сидять якісь мавпи по ту сторону і щось там друкують… Невігластво від Райффайзен — це ганьбіщє і позоріщє.
Служба підтримки абсолютно НЕ компетентна. Звернення раз на місяць — знань нуль!
Оператори Катя і Мальвіна (Буратіно десь відпочивав неподалік) — вперті вівці — настільки баранячих голів — ще годі шукати — так доводити те, чого не знаєш — стояти на своєму три години, а потім піти читати все-таки той довбаний Регламент грьобаного Меморандуму, котрий самі підписали — це нєчто!
Чимось вперто-довбано-кацапським підходом віє від цих методів і підходів до роботи з Клієнтом.
Мало того — наплутали з версіями чи то застосунку чи ще з чимось — якого дідька при наявності документів ВЖЕ і переказах під 400000 грн., просити підтвердження ЩЕ і знижувати ліміти до 50000 грн., бо бач у них там щось «злетіло/полетіло» — мабуть голови загубили…
Ніхто нічого подавати по причині «бо ми художники/ми так бачимо» НЕ буде.
Це вам, шановні що, лавочка — а ось ми надумали, то давайте по новій.
Зась.
Виправляйте свої косяки самі!
Понабирав Райффайзен на вокзалі «еліту» для відділень, служби підтримки та створення софту — самі з ними і махайтеся — а Клієнтів використовувати у якості Коучів чи хлопчиків для биття у рфії пошукайте.
І, головне, був же колись пристойний банк…
Отак, кадри — вирішують за вас…
2 червня 2025, 15:59
Вітаємо.

Нам шкода, що у Вас склалось таке враження про Райф.

В рамках дії Меморандуму Райф визначає ступінь ризикованості клієнта в залежності від наявної інформації про доходи та діяльність. Виходячи з цього, усім клієнтам Банку встановлюються ліміти на переказ коштів: С2С та IBAN перекази сумарно.

Збільшення суми ліміту для здійснення переказу можливе за запитом до Райфу на e-mail dohid.doc@raiffeisen.ua

Якщо Ви вже надсилали лист з документами, їх прийняли і здійснили налаштування, але після цього ліміти «злетіли» — Ви можете повторно написати на електронну адресу для аналізу, наші колеги все перевірять та здійснять необхідні налаштування.

Не хотіли б залишатися осторонь та маємо бажання розібратись, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону та ідентифікаційний код).

bvzbvz 1 червня 2025, 11:30
«Підтримка» банку послідовно тримає марку — демонструє вибіркову сліпоту навіть при наданні повної інформації: дата, час, сума, рахунок тощо — байдуже. У відповідь лише стандартний набір відписок: «не бачимо», «надішліть скріншот», «такої операції не було», або улюблене — «замовте платну довідку». Проте щойно згадується слово «скарга» — трапляється диво… і вуаля: ці *** знаходять усе миттєво, а довідки раптово виявляються безкоштовними, вся «неможливість» зникає. Складається враження, що тут працюють лише тоді, коли їх до цього змусити. Менеджери клієнтського сервісу замість реального вирішення проблем, розводять руками і обмежуються лише тим, щоб чемно вибачатися за бездіяльність своїх колег, як за «чужих» людей.
І як вишенька на торті — чат підтримки. Це окрема біль! Постійне повторне введення пароля (навіть за попереднього правильного введення, поки не вигрузишь новий! застосунок), автоматичне примусове гортання листування донизу при спробі перегляду історії, повна неможливість редагування тексту в полі вводу (виключно видаляй текст до необхідного місця виправлення і друкуй заново)…Цей застосунок створено не для зручності, а для стрес-тесту нервової системи на витривалість, із розрахунком на те, що клієнт просто здасться і більше не звертатиметься.
1 червня 2025, 11:39

Дуже шкода дізнатися про Ваш негативний досвід з Райфом та сервісом підтримки.
Ми прислухаємося до побажань наших клієнтів і щодня невпинно працюємо над покращенням якості та швидкості надання консультацій. Розуміємо, наскільки важливо отримувати своєчасну і точну інформацію, особливо коли йдеться про фінансові питання.
Стосовно роботи застосунку, то запевняємо, що наші спеціалісти активно працюють над вдосконаленням та розширенням функціоналу, щоб зробити Ваш досвід користування більш зручним і ефективним.

Щиро прагнемо змінити Вашу думку на краще, тому готові проаналізувати ситуацію надати пояснення. Будь ласка, надішліть нам у приватні повідомлення Ваші контактні дані (номер телефону та ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок!

OKSANAv88 30 травня 2025, 15:27
Допоможіть, будь ласка, вирішити мою ситуацію.
28 квітня 2025 р. було надано документи та пояснення щодо поновлення ділових відносин (через Райффайзен Бізнес Онлайн).
Також 13.05.2025 р. додатково надані документи на запит фінансового моніторингу від 09.05.2025 р. Кожного разу працівники відділу фінансового моніторингу задають додаткові питання, хоча деякі документи та пояснення надано вже кілька разів повторно. Варто зауважити, що на всі питання відповідь мною надавалась оперативно. На мої численні листи та запити відповіді до цього часу немає, ніхто з працівників банку не може назвати термін розгляду моїх документів та пояснень. Прохання надати відповідь щодо розгляду моїх документів, оскільки термін очікування триває вже понад 30 днів.
Заздалегідь вдячна за відповідь.
30 травня 2025, 15:36
Вітаємо.

Дуже шкода, що Ваша співпраця з Райфом залишила саме таке враження. Цінуємо наших клієнтів та прагнемо, щоб кожен отримував якісний сервіс та залишався задоволеним обслуговуванням у Райфі.

Райф — великий системний європейський банк, який дотримується всіх вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Тому ми ретельно перевіряємо кожну операцію, щоб забезпечити максимальний захист коштів наших клієнтів. Сподіваємося на Ваше розуміння важливості цих перевірок, оскільки вони допомагають нам підтримувати безпеку фінансів.

Зазвичай, обробка документів займає до 5 робочих днів, але в деяких випадках, залежно від складності ситуації та обсягу наданих документів, цей термін може бути подовжено. Ми робимо все можливе, щоб процес відбувався якомога швидше.

Вадим Глушко 29 травня 2025, 11:11
Доброго дня, прошу службу підтримки вирішити якнайшвидше мою ситуацію. У мене був штраф, після чого на мою картку було відправлено кошти. Після зарахування коштів на картку її заблокувало через штраф за ремінь безпеки. Я зателефонував оператору райфайзен, мені сказали очікувати поки знімуть арешт і тоді я зможу користуватись карткою. Потім мені прийшла відповідь від банку що договір зі мною розірвано і щоб відновити доступ до користування карткою мені потрібно надати квитанції і повідомити що це були за зарахування на мою картку, я зателефонував оператору, сказав що не хочу цього робити так як потрібні кошти і банк сам повідомив що договір розірвано. Попросив перерахувати залишок коштів на мою іншу картку, після чого оператор сказав, що це не можливо поки я не надам поясненння про надходження на картку. В чому справа і чому я повинен надавати пояснення, щоб користуватися послугами банку в подальшому, якщо договір було розірвано банком? Терміново вирішіть це питання, та перерахуйте залишки коштів на мій інший банк!!!
29 травня 2025, 11:17

Запевняємо Вас, що блокування рахунків відбувається лише на підставі вагомих причин. Ми суворо дотримуємося чинного законодавства та внутрішніх процедур, щоб гарантувати безпеку і захист коштів наших клієнтів. Кожне рішення про блокування рахунку приймається після ретельного аналізу та перевірки, щоб уникнути необґрунтованих дій.

Хочемо детальніше розглянути ситуацію та допомогти Вам у її вирішенні. Будь ласка, надішліть нам у приватні повідомлення дані (ідентифікаційний код та контактний номер телефону).
Чекаємо на зворотній зв'язок!

RaiffaizenAlex 29 травня 2025, 11:25

Liudmila1969123 26 травня 2025, 17:14
Відділення за адресою: Київ, пр-т Берестейський, 27-А
Подписала заявки на закрытия счёта, и ноль реакции, не понятно сколько ждать перерасчёт денег на мой другой счёт, не кто не дал внятных ответов, мне в Европе за день перевели остаток, ещё говорят в Украине быстрее работают
26 травня 2025, 17:23
Розуміємо Ваше бажання якомога швидше вирішити питання. Зауважимо, що дистанційне закриття рахунку займає до 5 робочих днів, але в окремих випадках цей процес може тривати довше. Після обробки запиту повідомлення надсилається у Viber.
Щоб ми могли детальніше проаналізувати ситуацію та надати Вам необхідну допомогу, просимо надати ідентифікаційний код у особисті повідомлення.
Прагнемо зробити все можливе, щоб вирішити проблему якнайшвидше. Дякуємо за розуміння!
RaiffaizenAlex 26 травня 2025, 17:40

RaiffaizenAlex 28 травня 2025, 11:33
Вітаємо!
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та питання успішно вирішено.

Olena1112 24 травня 2025, 2:32
Виконавчою службою було накладено арешт на рахунок. Виконавча служба не бачить чи має рахунок цільове призначення тому постанова про арешт є загальною. Банк виконав вимогу. Був арештований рахунок на який надходять кошти які мають конкретне цільове призначення — отримання заробітної плати. Жодних підтверджуючих документів, що рахунок має конкретне цільове призначення судовому виконавцю зі сторони банку надано не було. Замовлення виписки по рахунку — платне!

За нормами Конституції України держава гарантує та захищає законом право громадянина на своєчасне одержання заробітної плати.

Накладення арешту на рахунок боржника, який призначений також і для виплати заробітної плати, унеможливлює своєчасне здійснення таких виплат, що невідворотно призводить до порушення конституційних прав особи. Тобто зі сторони банку не було жодних дій, щоб захистити право на отримання заробітної плати, яке захищене Конституцією України свого клієнта
24 травня 2025, 8:58

Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Розуміємо, наскільки важливо мати безперешкодний доступ до коштів, особливо в цей непростий час для кожного українця.
Хочемо повідомити, що відповідно до чинного законодавства України, Банк обмежує доступ до грошей на арештованих рахунках лише після отримання виконавчого впровадження від виконавчої служби. Для того щоб знову користуватися коштами необхідно вирішити питання з виконавчою службою та отримати постанову про зняття арешту. Деталі арешту і контакти виконавця є на сайті Міністерства юстиції України «Єдиний реєстр боржників» https://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.
Якщо ж отримуєте зарплату/пенсію/інші безготівкові операції — можна використовувати кошти в межах 16 000 грн на місяць (розмір 2-х мінімальних зарплат), за умови наявності постанови про визначення рахунку.
Маємо намір не залишити Ваш зворотній зв'язок осторонь, тому просимо написати в приватні повідомлення фінансовий номер телефону або ідентифікаційний код.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк