Найгірша підтримка

ViewSon1k 8 жовтня 2026, 11:30
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Донецьке шосе, 1
Намагався відкрити рахунок у банку онлайн, написано — зверніться до відділення, звернувся, не прийняли документи для відкриття рахунку через дію, сказали приходьте іх паперовими, після скандалу на гарячій лінії відкрили через дію дистанційно. Видали ліміт на перекази 100 тис, за тиждень в новому місяці зменшили на 50, звернувся у підтримку, попросили надати підверження доходів більших сум — надав документи із податкової, не прийняли, попросили наложити мій КЕП, наклав КЕП, тепер кажуть, а дайте ще виписки з інших банків за 6 місяців (там де зп нараховується), трудову книжку, офіційний лист від компанії де працевлаштований тощо. Тобто документ з податкової з чіткими даними щодо доходів, джерел, сплачених податків їм не підходить. Зробив висновок що банк просто не хоче співпраці зі мною і просто послати мене не можуть тому займаються бюрократією.
Райффайзен Банк
8 жовтня 2026, 11:39
Добрий день!
Насамперед перепрошуємо за труднощі, з якими Ви зіткнулися під час відкриття рахунку. Нам шкода, що процес відкриття рахунку виявився для Вас складним та потребував додаткового часу для з'ясування всіх деталей. Прагнемо, щоб оформлення банківських послуг було максимально простим і комфортним.

Щодо встановлення лімітів згідно з Меморандумом про забезпечення прозорості функціонування ринку платіжних послуг, банк діє згідно з поточними вимогами та встановлює ліміти з врахуванням запровадженого у банку ризик-орієнтованого підходу. Для встановлення або перегляду індивідуальних лімітів може знадобитися комплексний аналіз інформації та додаткових документів, тому в окремих випадках одного документа може бути недостатньо для прийняття рішення. Саме тому фахівці можуть запитувати додаткові підтвердження щодо джерел і характеру надходжень, що дасть змогу надати Вам найкраще рішення.

Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
З повагою та турботою,
@RaifHelp

ViewSon1k
ViewSon1k
8 жовтня 2026, 13:46
Тобто запросити документи котрі дублюють вже надану інформацію це нормально? Якщо бюрократія заради бюрократії то мені не одним шляхом із вашим банком.
Я обслуговуюсь у 11 українських банках окрім вашого з них у 8 активно, серед них є державні й приванті і всім вистачає документів від податкової (довідки про доходи або декларації), лише у вашому банку просто бажання морочити голову. Мені так ніхто і не може пояснити навіщо банку довідка з місця роботи+трудовийдоговір/трудова книжка+виписка із іншого банку (і там де «+» це не «або», а реально треба 3 документи про один і той самий факт) хоча вся ця інформація є у довідці про доходи котру я надав банку, в котрому є місце роботи та розмір заробітної плати. Мій висновок — банк хоче працювати із людьми у котрих обіг по рахунку до 50 тис на місяць, ну ні, то й ні якщо не хочете моїх грошей за комісії.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк