Некомпетентні менеджери заблокували зарплатну карту

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Капля В Морі
В один день мені заблокували зарплатну карту, підтримка не могла пояснити в чаті. На 3 день попався більш компетентний оператор і пояснив, що це фінмон заблокував, залишив тікет. Поиім до мене перезвонила хамовита фінмонка Олена, яка перел цим схоже працювала в дніпровських офісах. Спілкування було абсолютно непродукиивним, хамовитим. Мене це дістало, на сайті НБУ була форма скарги на банк, я написав скаргу на райф і їхній фінмон. Через пару днів, райф вийшов на звязок і сказав, що рахунки ррзблоковано і потрібно підійти в відділення оновити дані. В відділені менеджер абсолютно не компетентна, Юлія Мельник, не могла розібратись з компютером. В результаті все так і зависло в чаті кажуть прийти в відділення, в відділені або нічого не знають або не вміють подивитись в системі.
Райффайзен Банк
Добрий день!
Розуміємо, що блокування рахунків стало для Вас неочікуваним та могло вплинути на плани. Хочемо запевнити Вас, що такі дії завжди здійснюються на підставі вагомих причин. Ми суворо дотримуємося чинного законодавства та внутрішніх процедур для забезпечення безпеки і захисту коштів наших клієнтів.
Нам дуже прикро, що під час спілкування з нашою співробітницею у Вас склалося негативне враження. Такий формат комунікації не відповідає стандартам обслуговування, яких ми дотримуємося, адже для нас важливо забезпечувати клієнтам професійний, коректний та якісний сервіс.
Ми ретельно опрацюємо обидві ситуації, проведемо необхідну перевірку та обов’язково надамо Вам зворотний зв’язок за результатами розгляду. Звернення зафіксовано до менеджера, який зв’яжеться з Вами найближчим часом.

З повагою та турботою,
@RaifHelp
Мінфін
Відповідь адміністратора
Відгук не зарахований (на 18.08.2026).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.

Коментарі

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Некомпетентні менеджери заблокували зарплатну карту