Я військовослужбовець і отримую грошове забезпечення та премію. Разом це в районі 50к грн. Після отримання двох сум банк розцінив це як кошти отримані за незаконні дії та заблокував картку. Я був у такій ситуації, що не міг фізично оперативно поїхати у відділення банку. Коли я це зробив, спеціаліст надіслала заявку на поновлення ділових відносин і розблокування рахунку. Пройшло більше 5-ти днів, банк дав відповідь, що я не подав документи, тому до побачення. Спеціаліст у відділенні подала всі надані мною документи при мені. Далі 3.08 нарешті мені подзвонили з відділу, продублювали лист на ел.пошту, я знову надіслав всі документи та пояснення, озвучили термін 5 днів. Обіцяли на наступний день перетелефонувати, але ні. Пройшло більше 5-ти днів, карту не розблокували, на неї приходять соціальні виплати, але я не можу користуватися коштами взагалі. «Друзі по нещастю» казали, що це це вирішиться. Звʼязку з банком нема, підтримка в чаті каже чекати, поїхати у відділення банку я зараз не маю можливості, а користуватися коштами потрібно. Кому скаржитись невідомо.
Райффайзен Банк
Вітаємо!
Перш за все хочемо щиро подякувати Вам за захист України та Ваш внесок в безпеку нашої держави.
Дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією та що її вирішення займає більше часу, ніж очікувалося. Особливо непросто, коли доступ до коштів обмежений, а отримати необхідну інформацію та зворотний зв'язок не вдається так швидко, як хотілося б.
Водночас хочемо пояснити, що Райф не обмежує доступ до рахунків клієнтів без вагомих підстав. Такі рішення приймаються лише після відповідного аналізу та відповідно до вимог чинного законодавства України. Кожен випадок розглядається індивідуально, а перевірка може потребувати додаткового часу та документів.
Хочемо допомогти Вам розібратися в цій ситуації, тому вже передали Ваше звернення менеджеру з клієнтського сервісу. Він проаналізує історію Ваших звернень до Райфу, перевірить поточний статус розгляду питання та надасть необхідну підтримку для його вирішення.
Дякуємо Вам за терпіння та сподіваємося на якнайшвидше врегулювання ситуації.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Коментарі

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Фінмоніторинг заблокував картку через перевищення ліміту отримання коштів військовослужбовцем