Поддержка клиентов которой больше нет.

После того как Райффайзен решил отгородиться от «дурацких» вопросов своих клиентов используя электронную бабку-вахтершу Рею, которая просто не в состоянии хоть в чем-то помочь, пропало желание оставаться клиентом такого банка.

Пытался дозвониться — с не финансового номера с банком оказывается связываться нельзя, а если у меня украли телефон? Звонить тогда когда сим-карту восстановят?
А при звонке с финансового номера — все равно бот бот не пропустил. Вот так. Кек.

И инструкцией — «Якщо написати/повідомити лише „оператор“ або „підключіть оператора“, Рея попросить уточнити, з чим саме потрібна допомога, щоб краще зрозуміти.» — Пользуйтесь сами, так как Рея-вахтерша, после «уточнень, з чим саме потрібна допомога» — выдаст случайный ответ, а затем попросит оценить качество :)

P. S.
Дело не только в том что проблема не решается, а в конце концов это просто неуважительно. Если используете робота — тогда пусть вам роботы и деньги носят.
Райффайзен Банк
Добрий день!

Під час дзвінка до інформаційного центру бот може попросити Вас зателефонувати з фінансового номера, оскільки це найшвидший спосіб підтвердити особу та вирішити питання. Такий підхід дозволяє уникнути ризиків і забезпечує захист даних. Якщо у Вас немає доступу до фінансового номера, достатньо повідомити про це, і ми підключимо оператора, який допоможе із вирішенням питання.
Звертаємо увагу, що Рея не обробляє занадто довгі запити (понад 15 слів), тому може попросити сформулювати звернення коротше або запропонувати написати в чат. Якщо ж у запиті зазначено «з’єднайте з оператором», бот спочатку уточнює суть звернення, щоб спробувати допомогти самостійно, і лише потім пропонує альтернативні варіанти. У разі, якщо уточнення не надано, Рея рекомендує звернутися в чат MyRaif.
Якщо Ваше питання актуальне — напишіть нам в чат всередині застосунку: «Навушники» — «Написати в чат». Наші оператори будуть раді надати необхідну допомогу.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 26 червня 2026, 16:11
Вдячні за можливість розглянути Ваше звернення. Зараз маємо інформацію, що наш фахівець успішно вийшов з Вами на зв’язок і надав консультацію в телефонному режимі. Якщо знадобиться підтримка в майбутньому — пишіть нам.

З повагою та турботою,

RaiffaizenAlex