Жах
Курс валют в Райффайзен Банк
| PLN | 11.2 | 12.2 |
Рея — це наш віртуальний помічник, який намагається швидко допомогти клієнтам з найпоширенішими запитами. Вона розпізнає короткі фрази та оперативно надає відповіді. Якщо ж Рея не може допомогти, звернення передається фахівцю. Шкода, що під час Вашого звернення вона не змогла бути корисною, проте ми постійно вдосконалюємо її роботу та враховуємо всі зауваження клієнтів.
Зазначимо, що Райф суворо дотримується вимог законодавства України та інструкцій НБУ, тому блокування рахунків відбувається виключно за наявності вагомих підстав. Такі дії можуть застосовуватись, зокрема, для убезпечення рахунку або у випадку необхідності отримання підтверджуючих документів щодо походження коштів або мети їх використання.
Розуміємо, що для Вас важливо отримати чітке пояснення, тому хочемо детально розібратися у Вашій ситуації.
Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення та зазначте Ваш ідентифікаційний номер і контактний телефон — передамо запит в роботу менеджеру з клієнтського сервісу. Він проаналізує всі деталі та надасть всю можливу допомогу у вирішенні питання.
З повагою та турботою,
@RaifHelp