***

НІКОЛИ НЕ РОЗМІЩУЙТЕ В РАЙФІ БІЛЬШЕ 100 000 грн !, будете мати серйозні проблеми! Незалежно чи є в вас підтвердження доходу чи немає!

Перерахував свої заощадження з великого банку, А на свій рахунок в Райфайзен,
Та відкрив депозит Зростаючий, а коли я захотів повернути кошти до свого основного банку А, Райфайзен сказав що я НЕ МОЖУ ПОВЕРНУТИ КОШТИ НА СВІЙ РАХУНОК в, А ЗВІДКИ ЦІ КОШТИ І ЗЯВИЛИСЬ В РАЙФІ!

Як це ??? В мене є кошти — збереження, ось довідка про дохід, а користуватись коштами, а саме перерахувати на СВІЙ РАХУНОК в іншому українському банку НЕ можливо!

Це просто ОГИДНО,

Замість цого мені запропонували скинути кошти на якісь ФОП чи ТОВ! Сплатити за якийсь товар чи послуги!

Ініціюю процедуру перевірки мої доходів та надаю офіційні відомості з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору — що звісно приймається на ура усіма адекватними банками, не раз проходив фін. мон і питань ніколи НЕ виникало.

Але в Райфі
1. Відомості державного реєстру просто проігнорували, замість того запросили нікчемні не маючі ніякого відношення до сум доходів документи які я не повинен мати або зберігати.

2. Вирішили за мене що який би великий в мене не був дохід але повертати мої заощадження вони будуть напротязі року, а може і взагалі коли захотять- ну тому що на них немає «управи» і вони можуть витворяти, що завгодно, тому що війна, і кому яке діло скільки Райф відіжме людей заморозивши кошти.

Огидно.

Відділ дистанційного вивчення приватних клієнтів та клієнтів бізнес банкінгу
Управління віддалених каналів сервісу та продажів — Надсилає одне повідмолення на 24 години, і чітко чекають поки пройде 24 годин :(Звісно цей відділ нікому не підпорядкований і може витворяти, що завгодно, немає настрою: а по знущаюсь над клієнтом який не може повернути свої зароблені кошти — оце смішно буде!!! — десь таке складеється враження про усю цю вакханалію Райфа.

Голосом по цьому питанню поговорити по суті не можливо, але питання серйознк.

Буду боротись за свої кошти, не очікував такої дикості!

НІКОЛИ НЕ РОЗМІЩУЙТЕ В РАЙФІ БІЛЬШЕ 100 000 грн, будете мати серйозні проблеми!
Райффайзен Банк
Добрий день. Перш за все вдячні за очікування відповіді.
Хочемо зазначити, що Райф суворо дотримується вимог чинного законодавства та постанов НБУ. Саме тому ми ретельно перевіряємо операції та впроваджуємо заходи для збереження і захисту коштів наших клієнтів.
У межах дії Меморандуму банк визначає рівень ризику клієнта на підставі наявної інформації про його доходи та фінансову діяльність.Виходячи з цього, усім клієнтам банку встановлюються ліміти на переказ коштів: С2С та IBAN перекази сумарно.
Щоб збільшити ліміт суми переказу, то потрібно направити документи про джерела походження коштів. Перелік документів можна бачити за посиланням: https://raiffeisen.ua/news/limit-dlya-kartkovih-perekaziv-fizosib-pochne-diyati-z-1-zhovtnya-2119.
Ми б хотіли проаналізувати ситуацію та допомогти у її вирішенні. Будемо вдячні, якщо надасте Ваші дані в особисті повідомлення, а саме ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Очікуємо!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 16 червня 2026, 16:05
Дякуємо Вам за можливість проаналізувати Ваше звернення.
Запит вже передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який візьме ситуацію під особистий контроль.
Просимо очікувати на зворотний зв’язок.
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 17 червня 2026, 17:32
Вітаємо! Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено.

crowl
crowl
16 червня 2026, 12:08
Ніколи не розміщую. Ця прокладка служить для швидкого поповнення брокерських рахунків і все
16 червня 2026, 16:05
Корисний коментар
Дякуємо Вам за можливість проаналізувати Ваше звернення.
Просимо очікувати на зворотний зв’язок.
Денис А
Денис А
16 червня 2026, 22:01
Дуже дякую менеджеру з питань клієнтського сервісу ! Дійсно допмогли і за декілька годин мені встановили реальний ліміт відповідно наданих документів про доходи, але щоб усі розуміли «Відділ дистанційного вивчення приватних клієнтів «вимагав від мене більше 50-ти (П'ЯТДЕСЯТ) документів на підтвердження доходу за 2-а роки, замість того щоб просто взяти витяг з державного реєстру про доходи та сплачені податки — де зібрана уся інформація про усі доходи і ФОП, і депозити, кешбеки, ЗП, Роялті в т.д. !!! БУДЬ ЛАСКА ПРИЙМІТЬ ЦЕ ДО УВАГИ І ДООПРАЦЮЙТЕ СКРИПТИ для Відділу дистанційного вивчення приватних клієнтів !!!
PS Шкода що увесь меморандум незважаючи на гарну преамбуоу — «має на меті приведення поточної практики роботи ринку під час встановлення ділових відносин та обслуговування клієнтів — фізичних осіб, фізичних осіб-підприємців до вимог законодавства Європейського Союзу. «абсолютно дискредитує Європейску модель AML аналізу, що орієнтований на встановлення моніторінгу на базі підозрілих операцій. Але в нас замість того щоб банк питав ЧОГО ТОБІ ЗА ЦЕЙ МІСЯЦЬ БУЛО НАДХОДЖЕНЬ на 50000 з незрозумілих карток, банк обмежує клієнта в якого не має ПІДОЗРІЛИХ ОПЕРАЦІЙ, ЧОМУ, а просто так в МЕМОРАНДУМІ НАПИСАЛИ ПРЕЗУМПЦІЇ НЕВИНУВАТОСТІ НЕ МАЄ - відкрив рахунок , є на рахунку більше 100 000 грн усе ти підозрюваний !
Меморандум — це ПОВНА ДИСКРЕДИТАЦІЯ ФІН МОНУ. Так само як керівництово НБУ 30 років «заробляє» на кожному падінні гривні з тоїж опери і цей Меморандум…
17 червня 2026, 17:32
Корисний коментар
Вітаємо! Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк