Банк який витратить ваш час та гроші на марно

Якщо ви бажаєте купити картку АТБ, то в жодному разі не купуйте картку від Райффайзен Банк. Попри засилля реклами про те, який класний та мобільний Райффайзен Банк, реальність може виявитися абсолютно протилежною. Завантажив їхній додаток і виявилося, що треба звернутися у відділення. Додаток навіть не вимагав жодних фото документів. Просто зі старту послав у відділення.Та от біда, відділення цього банку у моєму місті немає. Щоб дістатися до найближчого відділення, мені потрібно витратити майже цілий день та кілька сотень гривень. Куплена в АТБ картка перетворюється в шматок нікому не потрібного дорогого пластику. Зауважу, що я маю бездоганну кредитну історію та тривалий час обслуговуюся віддалено в інших банках без жодних проблем. Райффайзен Банк, дякую за досвід.
Райффайзен Банк
Добрий день! Нам шкода за Ваш досвід і незручності, дякуємо, що приділили час поділитися з ними. Дійсно, у виключних випадках для реєстрації нового клієнта може знадобитися відвідування відділення, це залежить від декількох обставин.
Ми завжди шукаємо варіант допомогти клієнту. Хочемо перевірити можливі альтернативи оформлення або інші рішення дистанційно. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код та контактний номер телефону. Чекаємо!
З повагою та турботою,
@RaifHelp

regularuser
regularuser
15 червня 2026, 12:39
То може банк оголосить ці «декілька обставин», щоб клієнт розумів можливість віддаленої реєстрації та, взагалі, можливості співпраці з обраним банком. Я витратив кілька годин на ознайомлення з умовами та тарифами банківського обслуговування опублікованими на офіційному сайті Райффайзен Банк та не знайшов жодних додаткових вимог до клієнта.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Банк який витратить ваш час та гроші на марно