Блокування без попередження

Бачу, що я не одна така, з проблемою блокування без причини. Все життя збираючи копійку до копійки, намагалась виживати, але й ті копійки заблокував банк. Отримувала страховий переказ в Метлайф і, на свою голову, відкрила рахунки, почала користуватись додатком, що було зручно, клала грн., купляючи в додатку $, потім, довірившись банку, почала класти на депозит. Так як термінал був поруч, я заробітну плату клала на грн. рахунок і перекидала кошти, куди мені треба було (погашення власних кредитів в іншому банку, дочці і т.д) Багато років все було добре і коли вже накопичення стали трохи більше 2600$ і поклавши на депозит 1.11.25, а 19 було вклеєно 2 фото в паспорт, а через короткий проміжок часу мені заблочили рахунки, есь 22-го. Пояснення- посилання на закон і фін.моніторинг. Як тепер забрати кошти- переказ Свіфт, але це знову втрата грошей. Користувались весь цей час моїми коштами, а ще заплати, мабуть, $ 20 за комісію, а для мене і ця сума важлива- так заробляє банк.
Нікому не раджу зв’язуватися з цим банком- мільйонами ворочають і не блокують їм рахунки, а, копійки, чесно зароблених грошей людей блокують. Якщо б запросили підтвердження- надала, бо заробітну плату отримую в іншому банку, але в мене ніхто не запросив навіть.
Райффайзен Банк
Добрий день! Нам прикро, що Вам довелося зіштовхнутися з такою ситуацією й отримати негативний досвід.
Звертаємо увагу, що банк зобов’язаний діяти відповідно до вимог чинного законодавства та внутрішніх процедур, які передбачають додаткову перевірку операцій або рахунків у визначених випадках.
Звертаємо увагу, що у кожній подібній ситуації клієнт має можливість звернутися до служби підтримки для отримання індивідуальних роз’яснень як можна владнати питання.
Ми шкодуємо, що ця ситуація стала для Вас стресовою. Хочемо детально розібрати ситуацію та надати пояснення. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Чекаємо!
З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 27 квітня 2026, 9:16
З Вашого звернення сформовано запит до менеджера з клієнтського сервісу, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 27 квітня 2026, 17:48
Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

27 квітня 2026, 9:16
Корисний коментар