Співробітники банку райффайзен банк зманіпульовували

17.04.26 у касі банку Райффайзен Банк вкл.Рейгана 8, Я звернулась десь о 13.10годині, сказали зачекати до 13.45год., так як обідня перерва, я була до каси банку перша вчерзі, отже, щось там касир банку возмущалась, що вона касира заміняла, нас Же відвідувачів це не волнувало, і тут уже відкривається час роботи каси і касир видає інформацію, що змінюється курс в обміні валют, я її запитую, що о котрій годині змінився курс, що мабуть під час перерви обідньої змінивсь? вона вдала дурочку і сказала, що вивісить стенд і видно там який курс змінивсь, і тоді вона роздрукувала замість курсу доллара 43.65 грнновий курс 43.80грн і створила мені ця *** квитанцію по курсу 43.65 грн за долар, що оказується треба було почекати 2,30хвилин, для того щоб активний був курс долара по курсу 43.80, хоча на словах вона сказала, що курс змінивсь ще під час обідньої перерви, ці *** маніпулюють обмінним курсом і випрашують номер телефону, ці гніди, заробляють у відділенні каси банку, зманіпульовують курс, і брешуть, що курс давно помінявсь і обмінюють за старим курсом долара!!! зіпсували настрій і усіх грошей не зароблять!!!
Райффайзен Банк
Добрий день. Вдячні за очікування відповіді.
Нам прикро, що Ваш візит до відділення супроводжувався негативними враженнями та викликав у Вас занепокоєння.
Описана Вами ситуація є для нас чутливою, оскільки якість обслуговування та прозорість проведення операцій — одні з ключових пріоритетів у роботі Райффайзен Банку.
Хочемо звернути увагу, що в наші наміри ніколи не входить отримання вигоди за рахунок курсової різниці чи створення будь‑яких незручностей для клієнтів. Навпаки, Банк регулярно запроваджує вигідні пропозиції, зокрема акції типу «Валютний курсопад», безкомісійні тарифи, а також інші спеціальні ініціативи, спрямовані на те, щоб валютні операції для клієнтів були максимально зрозумілими та вигідними.
Ваш відгук викликає занепокоєння, адже описаний Вами досвід не відповідає стандартам сервісу, яких дотримується Райффайзен Банк. Саме тому для нас важливо детально розібратися в усіх обставинах цієї ситуації, зокрема щодо порядку зміни обмінного курсу та комунікації з боку співробітників відділення під час обслуговування.
Дуже хочемо розібратись у даній ситуації та надати Вам зворотний зв’язок. Для цього просимо написати нам в особисті повідомлення та вказати Ваш контактний номер телефону, а також дату й орієнтовний час візиту до відділення. Це допоможе нам проаналізувати Ваше звернення, надати вичерпну відповідь і, за потреби, вжити відповідних заходів для покращення сервісу.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Коментарі

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Співробітники банку райффайзен банк зманіпульовували