Обслуговування просто жахливе

В мене змінився паспорт. Вирішив повідомити банк і обновити інформацію. Зв’язатися з ними практично неможливо. Їхній бот Рея (хоча її треба було назвати попугай, і то недорозвинутий який вивчив лише 2 ірази. Перше чим я можу вам допомогти, а друга я вас не зрозуміло повторіть питання) жодної інформації і допомоги не може надати. На просьбу зв’язати з оператором просто включаються дві завчені фрази. Десь за півгодини вдалося зв’язатися з оператором. Задав їй питання. Вона сказала зачекати трошки і повісила трубку. Як результат обновити дані мені не вдалося.
Райффайзен Банк
Добрий день. Дякуємо за очікування відповіді.
Бот Рея створений для швидкої допомоги клієнтам із найбільш поширеними запитами та розуміє короткі фрази. У разі, якщо бот не може надати необхідну інформацію або вирішити питання, звернення передається оператору.
Прикро, що цього разу взаємодія з інформаційним центром була для Вас незручною та питання з оновленням даних не вдалося вирішити одразу.
Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення та зазначте Ваш ідентифікаційний код і контактний номер телефону. Це дозволить нам детально розглянути ситуацію, надати необхідну підтримку, а також додатково проаналізувати Ваше звернення до інформаційного центру Райфу.
З повагою та турботою,
@RaifHelp

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
16 квітня 2026, 2:41
Не переживай, понадобится сами свяжутся

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк