Зникнення коштів з рахунку, повний ігор банку, відповідь не надали за 4 місяці

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
LNataliia 3 квітня 2025, 13:54
Відділення за адресою: Дніпро, пр-т Слобожанський, 40-А
На початку грудня 2024 сума коштів на рахунку просто зменшилася на 8000.У виписці це не відображається, зате добре видно по смс від банку. Між двома транзакціями стало на 8000 менше.Звернулася до банку з проханням надати письмову відповідь з поясненнями цього факту.Сказали надішлють листа протягом 30 днів.Знову звернулася у лютому пообіцяли відправити. Я пішла на зустріч і погодилася на відповідь від банку електронним листом на свою електронну пошту або забрати відповідь особисто у їх відділенні. Сьогодні 03.04.25 відповіді НЕМАЄ. УСІ ВІДПОВІДІ ВАМ ПЕРЕДЗВОНЯТЬ. НА ЦЬОМУ САЙТІ ТАКОЖ ЇХ ПРЕДСТАНИК ПИШЕ ПРО ТЕ ЩО ЙОМУ ПРИКРО ЩО ТАК СТАЛАСЯ НА ЦЬОМУ ДОПОМОГА ЗАКІНЧУЄТЬСЯ.
Райффайзен Банк
3 квітня 2025, 14:04

Будемо відвертими, нам надзвичайно шкода, що така ситуація мала місце та вплинула на враження про Райф в цілому. Наша мета — надання якісного сервісу та вирішувати питання на користь клієнта в максимально короткі терміни. Адже прагнемо, щоб Ви отримували виключно позитивні емоції від вирішення тієї чи іншої ситуації. Запевняємо, що ми чітко дотримуємось законів України та поставнов НБУ й не здійснюємо несанкціонованих списань.
Терміни надання письмової відповіді згідно законодавства 30 калентадних днів.
Маємо на меті велике бажання допомогти із вирішенням ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 3 квітня 2025, 14:28
Ваше звернення успішно передано в роботу менеджеру з питань клієнтського сервісу, який бере питання під свій контроль та буде надалі комунікувати з Вами для оперативного вирішення питання.

RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
3 квітня 2025, 14:28
Корисний коментар

3 квітня 2025, 15:21
Відповідь банка

Будемо відвертими, нам надзвичайно шкода, що така ситуація мала місце та вплинула на враження про Райф в цілому. Наша мета — надання якісного сервісу та вирішувати питання на користь клієнта в максимально короткі терміни. Адже прагнемо, щоб Ви отримували виключно позитивні емоції від вирішення тієї чи іншої ситуації. Запевняємо, що ми чітко дотримуємось законів України та поставнов НБУ й не здійснюємо несанкціонованих списань.
Терміни надання письмової відповіді згідно законодавства 30 калентадних днів.
Маємо на меті велике бажання допомогти із вирішенням ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

3 квітня 2025, 15:21
Вже пройшло 120 днів
natashaGra
natashaGra
4 квітня 2025, 12:03
А тут другой поддержки и не будет. Со скринами в нбу обращаться разве что

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк

Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Зникнення коштів з рахунку, повний ігор банку, відповідь не надали за 4 місяці