Проценти з повітря

Проблема вирішена
Meri1333 24 лютого 2025, 22:04
Маю відкритий рахунок в Райффайзен банк Аваль. У 2020 році виконавча служба наклала арешт на рахунок, в результаті чого його було заблоковано.Так як я користувалась кредитним лімітом, то я відразу звернулась до відділення банку та внесла кошти на його погашення у повному розмірі.І тут через близько 3 роки 12 вересня 2023 року я отримую смс від банку, що мінімальний платіж за кредитною карткою 16,45 грн.Наче невеликі гроші, але я звернулась на гарячу лінію за роз’ясненнями, як таке могло статися.Виявилось, що мені не можуть пояснити, звідки взялась заборгованість.Також запевнили, що сума заборгованості збільшуватись не буде, але це не точно.Вони самі не знають. Звернувшись до відділення, мені теж не змогли пояснити, звідки взявся борг.В подальшому мені щомісячно надходили повідомлення про борг і його сума щомісячно збільшується, відповідно до останньої смс уже становить 111,30 грн.Раніше я вважала Райффайзен найкращим банком з компетентними працівниками.Проте мене здивував той факт, що ніхто не може пояснити механізм виникнення боргу.Також ніхто не може дати чіткої відповіді, чи діє арешт по рахунку на даний час, хоча насправді він діє, тому що його ще не було знято.Тому у мене логічне питання, звідки взявся борг, коли я погасила кредитний ліміт вчасно у відділенні банку та не виходила з пільгового періоду? А також, що з арештом по рахунку на даний час?І це все з огляду на те, що я не можу закрити даний рахунок, оскільки він арештований.
Райффайзен Банк
25 лютого 2025, 8:58

Перш за все вдячні за очікування відповіді!
Дуже прикро, що нам не вдалось виправдати очікування та Ви залишились незадоволені сервісом нашого Банку.
Розуміємо, наскільки важливо отримувати чітку та достовірну консультацію, особливо у фінансових питаннях. Ми докладемо всіх зусиль, щоб виправити ситуацію та забезпечити найкращий рівень підтримки. Звернення вже зафіксовано, наш менеджер з обслуговування клієнтського сервісу ретельно проаналізує ситуацію та зв'яжеться з Вами для додаткового обговорення.
Просимо очікувати на дзвінок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 3 березня 2025, 13:07
Вітаємо. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.
На поточний момент маємо інформацію, що з Вами успішно зв’язався наш спеціаліст та питання було вирішено.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

З повагою та турботою,

24 лютого 2025, 22:06
Для рашистської групи (нагадаю що найбільший прибуток, ця група отримує саме в рашці), з европейскою реєстраціею, кожна гривня важлива.
Ці гроші завжди можно використувати на шахед наприклад …
natashaGra
natashaGra
26 лютого 2025, 12:11
Как вариант написать в нбу и обратится к юристу. Странно выглядит непонятно откуда взятый долг
Я. ..
Я. ..
27 лютого 2025, 12:00
«Маю відкритий рахунок в Райффайзен банк Аваль.»

То ти на росії? Бо в Україні «аваль» вже немає)
4 березня 2025, 0:16
Так вся група райффазен більшу частину своїх грошей заробляє на рашкостані …
Тому я вважаю , що це рашкостаньска банквська група , з европейскою реєстраціею .
Чому вона ще у нас працює ? на мою думку за «долю малую» кому треба …
RaiffaizenAlex
RaiffaizenAlex
3 березня 2025, 13:07
Корисний коментар
Вітаємо. Дякуємо за можливість проаналізувати звернення.

З повагою та турботою,
Meri1333
Meri1333
20 листопада 2025, 12:40
Так, дякую, питання було вирішено.

Курс валют в Райффайзен Банк

Курс валют в Райффайзен Банк