Мінфін - Курси валют України

Моніторинг заблокував карту та розірвав договір

Проблема вирішена
Влад Бурнашов 7 листопада 2024, 12:10
Моніторинг банку розірвав договір та заблокував карту. За те що військовому приходить зп. Не повідомили не попросили довідку про доходи
Райффайзен Банк
7 листопада 2024, 12:17
Добрий день!

Перш за все хочемо висловити щиру повагу нашим військовим. Ваша мужність і відвага надихають усіх нас. Дякуємо за захист!
Зізнаємось відверто нам прикро, що Ви отримали саме такі емоції, щодо співпраці з Райфом. Хочемо пояснити, що Банк не блокує рахунки безпідставно. Райф — великий системний європейський банк, який чітко виконує вимоги чинного законодавства та постанови НБУ і неухильно їх дотримується, як і всі банки в Україні, саме тому ми ретельно та уважно перевіряємо кожну операцію та робимо все для збереження та захисту коштів наших клієнтів.

Ми б не хотіли залишатися осторонь та маємо бажання допомогти із вирішення ситуації, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Щиро очікуємо на зворотній зв'язок!

З повагою та турботою,
Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 7 листопада 2024, 12:31
По Вашому зверненню сформовано запит до менеджера з обслуговування клієнтів, він проаналізує ситуацію та проведе комунікацію, прохання очікувати. Дякуємо.

Полезный комментарий
RaiffaizenAlex 8 листопада 2024, 17:51
Добрий день!

Ми вдячні Вам за можливість проаналізувати ситуацію. Наразі маємо інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що з Вами було проведено комунікацію та надані пояснення.
Якщо в майбутньому будуть виникати питання — звертайтесь, завжди раді допомогти.

7 листопада 2024, 12:31
Корисний коментар

8 листопада 2024, 17:51
Корисний коментар

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 43 43.9

Курс валют в Райффайзен Банк

EUR 43 43.9
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Моніторинг заблокував карту та розірвав договір