Мінфін - Курси валют України

Встановити

У звязку в вимиканням світла банкомати не видають гроші, а банки розглядають завяки на повернення більше 60 днів!!!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Олена Мерена 10 липня 2024, 10:33
Доброго дня,

Знімала гроші в банкоматі Райффайзенбанк (після вмикання світла було перезавантаження банкомата), грошу не видав, з картки списали. Пожала заявку на повернення коштів, сказали очікувати 60 днів перша відповідь, такий регламент.

Це не припутимо в умовах сьогодення! Цей Регламент треба змінювати, бо це умови війни!!! Треба створювати Петицію, щоб змінити цей регламент. Давайте зробимо це разом.
Райффайзен Банк
Відповідь банку
10 липня 2024, 10:41
Добрий день!
Нам відверто прикро, що Ви потрапили в таку неприємну ситуацію та кошти були списані без їх фактичного отримання. В умовах відключення світла ми стараємось надавати свої послуги безперебійно, але бувають такі прикрі ситуації.
На 100% розділяємо Ваше бажання якомога швидше повернути кошти. На перший погляд термін може здатися не таким, як Ви розраховували, адже кошти потрібні саме зараз. Процедура перевірки займає певний час, якщо карта належить Райфу, ми будемо тримати Вас в курсі.
Не хотіли б залишатися осторонь та маємо бажання допомогти, а тому просимо надати нам в приватні повідомлення Ваші дані (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотній зв’язок.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Коментарі - 3

+
0
Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
10 липня 2024, 11:01
#
Для мпс ничего не происходит особенного. Это их стандарты
+
0
Олена Мерена
Олена Мерена
10 липня 2024, 12:57
#
Доброго дня, Я рада, що Ви швидко надали відповідь. Моя карта належить Монобанку, який повідомив, що за чинними законодавством України термін розглядання заявки складає60 днів перша відповідь, тобто є ще 2 з неясним строком додаткового розглядання.Я все розумію, що такі випадки бувають. Але вони почастішали разом із вимиканням світла. Тому ми маємо адаптувати всі системи до умов війни.Всі Банки мають передивитися свої Регламенти щодо часу розгляду таких випадків, адекватно це максимум до 15 діб.Якщо це 2 місяці, то Банки мають сплачувати комісію за час очікування як мінімум, бо люди не винні, що банкомати збоять. Я сподіваюся на Вашу допомогу.А якщо Ви повідомите, як скласти Петицію з цього приводу, буде супер!)Дякую
+
+6
natashaGra
natashaGra
11 липня 2024, 15:20
#
Не надейтесь здесь на быстрое решение — представитель банка здесь — передаточное звено. Он только шаблоны копирует и вставляет. Сам банк неклиентоориентованный от слова совсем. А учитывая их непрофессионализм могут ещё и финмон на возврат ваших денег придумать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / У звязку в вимиканням світла банкомати не видають гроші, а банки розглядають завяки на повернення більше 60 днів!!!