снятие валюты
- natashaGra
- 5 січня 2024, 10:04
И как анализировать банк будет? Или снова все спустит на тормозах? Ни одного реального ответа по результатам анализа!!!
Очень приятно, что в банке серьезно отнеслись к моему вопросу и все разрешилось.
- Ответ банка
- RaiffaizenAlex
- 12 січня 2024, 12:04
- Корисний коментар
Вітаємо!
Завжи раді будемо допомогти. Дійсно, отримали інформацію від менеджера з клієнтського сервісу, що питання було вирішено. Дякуємо за сигнал, Ваші відгуки допомагають нам покращувати сервіс. Якщо будуть виникати питання в майбутньому звертайтесь, завжди раді допомогти.
Курс валют в Райффайзен Банк
EUR | 43 | 43.9 |
Відверто зізнаємось, ми дуже засмучені, що Ви отримали саме таке враження, щодо співпраці з Райфом та відгук для нас є дуже неочікуваний.
Ми працюємо над тим, щоб кожен наш Клієнт залишався задоволеним та мав гарний настрій після вирішення питання. Запевняємо, у нашому банку працюють компетентні фахівці. При виникненні будь-якої проблеми ми готові її вирішити на користь клієнта.
Замовлення валюти, шляхом зняття коштів з рахунку можливо здійснити дистанційними каналами, через один робочий день за зверненням в «Чат» Райффайзен Онлайн" або за дзвінком в Інформаційний центр (0800 500 500). Додатково, хочемо зауважити, що видача суми відбувається в тих купюрах, які наявні у касі на момент звернення.
Маємо на меті проаналізувати ситуації та детальніше з цим розібратися.
Просимо, будь ласка, написати нам в особисті повідомлення із вказанням Ваших даних (контактний номер телефону або ідентифікаційний код).
Будемо вдячні за зворотний зв’язок.