Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк Аваль абсолютно игнорирует обращения в чате поддержки

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
malibuslav 3 листопада 2022, 13:00
Відділення за адресою: Херсон, пр-т Ушакова, 53
Этот отзыв продолжает отзыв «Банковские ячейки»
https://minfin.com.ua/company/aval/review/305612/

Я клиент банка Аваль из-за бездействия которого понес огромные финансовые потери, обратился в чат поддержки с вопросом, после чего банк Аваль полностью решил игнорировать обращения.
Тема обращения была следующая:
Банк аваль зарыл свои отделения 24.02.2022 тем самым лишив доступа клиентов к хранилищу и своим сбережениям, мотивируя это тем что была угроза жизни персоналу и клиентам.
При этом постоянно упоминая оккупированную территорию, не понимая что оккупация и вход русскофашистских воск в город был не 24.02.2022 а 28.02 -01.03.2022.
После многочисленных обращений в банк на протяжении 8 месяцев и отписок банка с историей об оккупации, 31.09.2022 я обратился на линию поддержки с вопросом «работают ли отделения банка в многострадальном г. Николаев, на что получил утвердительный ответ.

Далее прилагаю копию переписки с банком.
*****************************************************

Райф вітає! Будь ласка, напишіть ваше запитання. Будемо раді допомогти😊
14:38
Добрий день, надайте будь ласка інформацію щодо роботи відділень банка Аваль в м. Миколаїв, цікавить коли банком було прийнято рішення про закриття відділень, чи то було в Вересні чи на початку Жовтня?
14:38

Станіслав
Доброго дня! Мене звати Станіслав. Радий буду Вам допомогти.
Зараз перевірю інформацію. Мене потрібно декілька хвилин.
14:39

Станіслав
В’ячеслав, дякую за очікування. Вас цікавить яке саме відділення?
15:06
Головне
15:07

Станіслав
У м. Миколаїв закрито наразі чотири відділення. Яке саме цікавить Вас?
15:11
Головне відділення
15:11
На артилерійській вулиці?
15:12
Добре може бути інше питання тоді, чи є на сьогоднішній день відкриті відділення в м Миколаїв, як що так- то чому вони відкриті в умовах коли є загроза працівникам та клієнтам банку від ракетних ударів які можуть бути будь коли?
15:13
Це дуже важливе питання для мене я далі скажу чому
15:14

Станіслав
Вячеслав, Базове відділення, 54030, м. Миколаїв, вул. Артилерійська, 19а наразі працює, Робота відділення 09:00 — 16:00, Робота каси 09:00 — 15:30, Перерва роботи каси
13:00 — 14:00
15:20
Я очікую відповідь на «чому відділення відкрито в умовах коли є загроза працівникам та клієнтам банку від ракетних ударів які чому вони відкриті в умовах коли є загроза працівникам та клієнтам банку від ракетних ударів які можуть бути будь коли? можуть бути будь коли?»
15:22
Ваш банк закрив відділення в м Херсоні 24.02.2022. Не дав можливості клієнтам доступу до банківських чарунок мотивуючи це саме «загрозою працівникам та клієнтам» майже 400 чарунок клієнтів скоріше вже розграбовані. Так от, питання ЧОМУ коли є загроза від ракет в Миколаєві відділення там працюють?
15:25
Мені потрібна мотивована відповідь, мої юристи працюють над позовом до банку. І саме в цьому питанні є розбіжності.
15:27

Станіслав
Ваше питання потребує уточнення у профільного підрозділу, тому я передам чат моїй колезі, яка, відповість Вам після того, як отримає інформацію. Дякую за розуміння
15:34
01.11.2022
Чекаю на відповідь!
10:36
Ало! Вы там что уснули? Я написал обращение в банк, извольте ответить. Как закрыть банк в Херсоне и отдать хранилище на разграбление то банк ни чего умней не придумал, а как касается ответа на обращение, вдруг ступор случился?
15:19
Как как вам обращаться что бы вы изволили дать ответ на обращение?
15:20
03.11.2022
Доброго дня, нешановні оператори банки Аваль. Мною --------------------------. Вам було задане питання з приводу відкритих відділень в м Миколаєві. Питання було поставлене 31.09.2022. На що оператор банку Станіслав о 15.34 надіслав таке повідомлення «Ваше питання потребує уточнення у профільного підрозділу, тому я передам чат моїй колезі, яка, відповість Вам після того, як отримає інформацію. Дякую за розуміння»
По сьогоднішній час 03.11.2022, банк не надав жодної відповіді. Ви- оператори лінії обслуговування, маєте розуміти, що ненадання відповіді- це теж відповідь у вигляді безвідповідального відношення до клієнтів. Ви маєте розуміти що такі дії не ідуть на користь Банку Аваль, та такім діям буде надана оцінка в майбутньому судовому процесі, щодо бездіяльності банку в період з 24.02.2022 по 01.03.2022 в М Херсоні, які призвели до значних фінансових втрат клієнтів банку.
11:21
************************************************************

Уважаемые читатели данного отзыва, думайте тысячу раз! готовы ли вы доверить свои финансы Банку Аваль.
Да процесс разбирательства будет долгий, но если бездействие банка приводит к утрате финансов многих лет Вашей работы, то вам ни чего не остается как идти до конца в отстаивании свей правоты.

Борітеся й поборете!
Райффайзен Банк
Відповідь банку
3 листопада 2022, 13:04
Доброго дня.
Дуже прикро, що ми не змогли задовольнити Ваших потреб в обслуговуванні повною мірою і Ви залишились саме такої думки.
У Ваших попередніх зверненнях ми надали Вам коментарі щодо причин, які унеможливлюють доступ до сейфів у відділенні міста Херсон.
У зв'язку з загостренням ситуації в країні та окупацією Херсонської області Банк публічно заявив, що не контролює свої приміщення та майно на тимчасово окупованих територіях та не несе відповідальності за те, що там відбувається.
Банк забезпечував доступ до відділень на тимчасово окупованих територіях, поки це не несло загрози життю та здоров'ю наших клієнтів.
Ми розуміємо Ваше обурення та Ваше бажання отримати доступ до майна, що зберігається у скриньці, проте хочемо зауважити, що Банк не міг взяти на себе відповідальність за життя клієнтів при візиті до відділення на тимчасово окупованих територіях.
При всьому бажанні Вам допомогти, наразі Банк, на жаль, не може надати більш детальну інформацію. Доступ до відділення буде відновлено після повернення території під контроль української влади. У разі, якщо Банк буде володіти іншою корисною інформацією, вона буде доводитись до відома клієнтів.

З повагою та турботою,
@RaifHelp

Коментарі - 19

+
0
malibuslav
malibuslav
3 листопада 2022, 13:16
#
Чи ви в своєму розумі?

Даний відзив йде про те що банк ігнорує запити на лініі підтримки! Це зовсім інше питання!
+
0
Три літри
Три літри
3 листопада 2022, 15:08
#
Класичний випадок «якщо в мене вимкнули світло то нехай і у всіх інших не буде світла».

https://youtube.com/shorts/v8ae1INhEKA?feature=share
+
0
malibuslav
malibuslav
3 листопада 2022, 17:44
#
Зовсім не зрозуміло до чого цей відгук, та ви й самі мабуть не рузумієте що говорите.
+
0
Три літри
Три літри
3 листопада 2022, 17:54
#
Зовсім не зрозуміло до чого цей відгук

Хіба я автор відгуку? Ні, це ти автор. А лише коментую твій відгук.

та ви й самі мабуть не рузумієте що говорите.

Я розумію що кажу.
А от не хочеш розуміти що банк по різному оцінював загрози в лютому коли взагалі було не зрозуміло що відбувається і чи втримається Україна після нападу і зараз через вісім місяців коли зрозуміло що Росія жодним чином не зможе перемогти Україну. І це його право вважати що зараз загрози не такі великі як були в лютому.

Ти ж сам теж помилився з оцінкою загроз, чи не так? Бо якщо б ти міг наперед оцінити що 24 станется вторгнення то ти б до 23-го забрав би все зі своєї комірки. Але ні, ти це не спрогнозував. Зато вимагаєш від банку щоб він 24-лютого загляну у майбутне і спокійно працював у звичайному режимі до 27 лютого бо орки ж вторглись у місто лише 28-го.
+
0
malibuslav
malibuslav
3 листопада 2022, 19:50
#
Шановний, 400 людей (400 сейфів було у камері зберігання) втратили свої найцінніші речі (після життя) і кошти які були власністю їх родин.
ТО поясніть мені, як інші ВСІ !!! банки в м. Херсоні окрім Авалю надали можливість забрати своє майно. А приват банк був відкритий даже в окупаціі до квітня місяця, якщо не зрозуміло, то перечитайте мій пост.

та аргументи банку що була загроза не працює, бо загроза Миколаєву існує кожен день всі 8 місяців і там банки працюють.
Саме за безвідповідальність банку я подаю до суду.
З вашим насторєм я вам скажу що я втратив 400 тис долларів. І я не був чиновником і я ті гроші не вкрав.
Така новина вам я думаю сподобається бо багатьом громадянам — де комусь погано, там дуже стає весело. Посміхніться гадаю вам це сподобалось!
+
0
Три літри
Три літри
3 листопада 2022, 20:48
#
Можна перелік всіх інших банків?

Ти вперто пишеш про загрозу обстрілів в той час як крім обстрілів є ще й загроза захоплення.
+
0
malibuslav
malibuslav
4 листопада 2022, 23:41
#
Укрсиббанк- мій тесть забрав …млн usd 24.02 з своєї скриньки. Приват працював до квітня! Банк Південний десь також до квітня (не точно, можеш перевірити) Всі банки були відкриті в перший період окупації. Аваль розвозив гроші по банкоматах десь до травня але відділення зачинив зачинив 24.02.2022
+
0
Три літри
Три літри
3 листопада 2022, 20:55
#
Ти збрехав: антонівський міст був захоплений вже 24 лютого
https://youtu.be/HyNidT0nRr8
Бої шли практично на околицях міста.

Ти вимагаєш щоб люди що працюють в банку ризикували своїм життя заради готівки яку ти через жадібність і забобони хранив у вигляді кеша. Але банк вирішив неризикувати життям людей і зробив правильно.

В Харкові 24 лютого теж практично нічого не працювало. Можу сказати «дякую» тим працівникам АЗС яки не дивлячись ні на що працювали і я зміг заправити свій автомобіль. Але одночасно я розумію що не маю права вимагати щоб хтось працював в той час коли місто обстрілюється з артилерії.
+
0
malibuslav
malibuslav
3 листопада 2022, 19:55
#
Та і гадаю не вам коментувати в тому дусі, бо ви взагалі не розумієте що таке окупація, так як і я не розумів людей з Донецька коли ії окупували- всі ми Украінці жили звичайним життям працювали та розважалися. Чи не так? Чи ви все ж зокупованої територіі? гадаю ні…
+
0
Три літри
Три літри
3 листопада 2022, 20:48
#
Не тобі вказувати як мені щось коментувати. Читай правила сайту.
+
0
Три літри
Три літри
3 листопада 2022, 21:05
#
Взагалі то дивно

Ти одночасно намагаєшься видавити з читачів сльозу тим що ти жив в окупації. Але коли мова йде про інших ти як велике цебе хочеш щоб не зважаючи на окупацію люди приходили в банк для виконання твоїх забаганок.

Працівникі банку це таки ж люди як і ти. Вони теж бояться, вони теж хочуть щось врятувати, наприклад свою сім’ю
+
+10
malibuslav
malibuslav
3 листопада 2022, 23:21
#
Безглузде створіння, я був в Херсоні а ти і зараз сидиш в дома біля компьютера, а я 8 місяців без хати.
І не з жадібністі тримав кошти, а для бізнеса бо я забудовник. А ти компютерний геній в житті нічого не досягший знай, всі банки працювали до квітня окрім аваля. Я ще зароблю, а ти, і ті люди що втратили все завдяки банку Аваль може ніколи вже не зароблять.

Геній за компьютером, Антонівський міст дійсно обстрілювали і це бачив, але орки зайщли в місто 28 лютого, і банк був зобовязаний діяти 25, 26, 27.
Іди лягай спати, твоє нікчемні вісловлювання не вартують того шоб їх читати. Мамин геній компьютерної клавіатури.
+
+10
malibuslav
malibuslav
3 листопада 2022, 23:25
#
Не пиши більше відгуків, чекай може хтось тобі відповість з тих 400 людей що зберігали можливо останні кошти на життя і за час окупаціі залишилися без копійки на їжу.
І я з тебе сльозу не вічавлював, чи комусь вжлива твоя думка. Нікчема
+
0
Три літри
Три літри
4 листопада 2022, 8:54
#
Вчергове нагадую: відгук написав ти, я лише коментую твій опус
+
0
iamdimon
iamdimon
4 листопада 2022, 9:51
#
Дивно, проте перший коментар бачу щодо неможливості отримати доступ до комірок у Херсоні, 400 людей чомусь не пишуть, мабуть все ж таки отримали доступ?
Читайте договір, там є поняття форсмажор, 24.02 введено військовий стан, відповідно які питання до Банку?
+
0
malibuslav
malibuslav
4 листопада 2022, 23:37
#
Не пишуть я все вигадав, ідіть спати. Все буде добре!
+
0
KlientAlfaBanka
KlientAlfaBanka
5 листопада 2022, 21:40
#
Нет в Украине для банков по отношению к клиентам форсмажора. Все, что должны клиенты, надо забрать, все, что должны банки…война
+
+1
SergeyNina
SergeyNina
5 листопада 2022, 20:25
#
Автор отзыва, нужно было заходить в хранилище с сотрудниками просто дождавшись утром кого-либо кто приходил на работу и забирать содержимое ещё в марте . После оккупации города когда уже было понятно что в отделение никто не придёт из персонала нужно было вскрыть отделение и забрать содержимое ячейки силой.Да это фантастика, но это был единственный способ забрать содержимое. Автор, все что ты написал правда. Другие банки работали ещё немного или хотя бы отдали содержимое ячеек клиентам. Да это свинство со стороны аваля. Удачи в суде.
+
0
KotletaDollarov
KotletaDollarov
5 листопада 2022, 22:15
#
Легко сказать вскрыть банковское хранилище, для этого нужен специнструмент и помощники, ломать 3 двери — в отделение, вход в хранилище и на самом хранилище, а там двери с арматуры в 4 см толщиной. И последние, дверь сейфа, в которую заливают бетон против болгарок с алмазными дисками. Это если хранилище на совесть построено, а не с консервной жести, как я видел у привата некоторые двери.
Хотя я б ради того чтоб выдернуть 400к дол из банка мб и решился на это
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / Банк Аваль абсолютно игнорирует обращения в чате поддержки