Мінфін - Курси валют України

Встановити

Знаття коштів шахраями

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Yarovenko 7 грудня 2019, 20:01
Відділення за адресою: Київ, вул. Гришка, 6
29.11.2019 в 15:41 поступив дзвінок на особистий телефон. Представились службою безпеки РБА, повідомили, що з ЗП карти відбувається несанкціоноване списання коштів, повідомили, що повинні дані кошти перевести на транзитний рахунок, і для цього їм потрібно повідомити дані карти. Я поставили трубку, і зателефонувала на гарячу лінію РБА в 15:59, провисіла в режимі очікування приблизно 10 хв, ніхто не взяв трубку.
Після чого, в 16:14 знову зателефонували шаїхраї, цього разу я повідомила дані своєї карти(перебувала в стані афекту, 27.11.2019 хоронила батька) Кошти списали у розмірі 3800.00грн. Після цього, я таки додзвонилась на службу підтримки, де мені просто повідомили, що кошти списано і нічого вже зробити не можуть.
Притензія в тому, що мені не запропонували перевипустити скоспроментовану карту, не запропонували написати заяву на оскарження спірної транзакції, не поцікавились, як така ситуація взагалі відбулась.
Залишився дуже не приємний осадок. Прохання перевірити кваліфікацію працівників відділення на Грищенка 6 і коллцентру, з якими я спілкувалась.
Райффайзен Банк
Відповідь банку
9 грудня 2019, 14:43
Доброго дня!
В першу чергу, дозвольте висловити Вам співчуття з приводу смерті близької Вам людини.
Правилами банківського обслуговування фізичних осіб в Банку, встановлено обов’язок Клієнта забезпечувати належне зберігання платіжної картки (далі -ПК), не розголошувати ПІН-код, у тому числі ПІН-код платіжного гаманця, слово – пароль, CVV2/CVC2-код, ОТР-паролі та не передавати ПК у користування третім особам та, не розголошувати реквізити ПК, забезпечити належний контроль за мобільним телефоном із SIM-картою. Всі операції, здійснені з фізичним пред’явленням ПК/без фізичного пред’явлення ПК із застосуванням/без застосування ПІН-коду, у тому числі ПІН-коду платіжного гаманця та/або реквізитів ПК, із введенням ОТП-паролю, у тому числі довіреними особами Клієнта, безумовно визнаються Клієнтом як такі, що здійснені ним свідомо, особисто підписані та спрямовані Клієнтом на вчинення правочину та/або розпорядження коштами на картковому рахунку.
У разі підозри щодо неправомірних дій, вчинених по Вашому рахунку третіми особами, рекомендуємо Вам звернутися безпосередньо до правоохоронних органів.
Додатково інформуємо, що отримати миттєву картку до рахунку можна звернувшись до найближчого відділення Банку.
З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі - 3

+
+13
corsww
corsww
7 грудня 2019, 20:23
#
Автор. Скажу честно. Вам на мой взгляд просто противопоказано иметь банковские карты. Вы настолько рассеяны, что не удивительно что так произошло.В заглавии у вас адрес Гришко 6. Но квалификацию нужно проверить на Грищенка 6?
Вы знали, что звонят мошенники и все равно сообщили им все данные карты? Смерть близких страшная вещь. Но это простите не оправдание вашему глупейшему поступку. Пишите заявление в полицию.
+
+13
mary27
mary27
7 грудня 2019, 22:58
#
Соболезную, но раз вы с самого начала были уверены, что это жулики, почему просто не выключили телефон? 
+
+13
Sandocan
Sandocan
9 грудня 2019, 8:53
#
Спорную транзакцию никто оспаривать не будет, так как вы сами скомпрометировали свою карту. То есть, сами виновны. Операции оспариваются, только если деньги были списаны не правомерно не по вине владельца карты
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися