Мінфін - Курси валют України

Встановити

ХАМСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
maryna06 22 січня 2018, 22:38
Відділення за адресою: Ужгород, вул. Капушанська, 1
В 2005 році я взяла валютний кредит для придбання житла в Райффайзен Банку Аваль. Ось уже 12 років кожен місяць його погашаю у відділенні №9 м. Ужгорода.
Але в останні роки в цьому відділенні банку надзвичайно погіршилась якість обслуговування клієнтів. З кожним місяцем помічаю, що кваліфікація працівників даного відділення стає все нижчою і нижчою, а відношення до клієнтів стало просто хамським.
Так, на протязі року я вже два рази була змушена пити заспокійливе після візиту до цього відділення.
У вересні 2017 р., я прийшла у відділення № 9, що у м. Ужгород для того щоб сплатити відсотки по кредиту. Підійшла до каси №1 купила долари і чітко сказала, що хочу погасити відсотки, касир розпечатала платіжку, але сума там була 00 доларів 00 центів, я про це сказала касирові і спитала де мої гроші. Відповідь: вона не знає куди пішли кошти. І тільки після того як я звернулася до директора відділення було вияснено, що гроші касир кинула на тіло кредиту, а не на погашення відсотків, як я просила. Після довгих «дискусій» було відмінено грошову операцію і зроблено правильний платіж
22.01.18 р. в касі № 2 я надала касиру свою клієнтську карту та попросила її подивитись яку суму мені було нараховано цього місяця за відсотками, щоб визначитись, на яку суму в гривнях я маю розраховувати, аби купити долари. Але тут касир помічає, що в мене в руках гривні і просто «закатала істерику», я спробувала їй пояснити, що я на ці гривні збираюсь купити долари, щоб погасити валютний кредит. Але мене касир просто прогнала від каси i почала обслуговувати іншого клієнта. Крик почула менеджер та підійшла. Касир нарешті почала мене з лайкою обслуговувати, при цьому стверджуючи, що це не її обов’язки щось обраховувати для клієнта, тому що вона не калькулятор.
Хочу зазначити: з 2005 року банк заробив на мені чималу суму, я взяла 20 500 доларів, а уже сплатила біля 40 000 доларів, але при цьому взагалі не цінує своїх клієнтів. Вибачень я не почула ні від касирів ні від керівництва відділен
Райффайзен Банк
Відповідь банку
24 січня 2018, 12:20
Шановна maryna06!

В результаті перевірки інформації, наданої Вами, факту некоректного обслуговування, в день Вашого останнього візиту до Банку, як касиром, так і менеджером відділення встановлено не було.
Звертаємо Вашу увагу на те, що співробітниками Банку були надані вичерпні коментарі щодо відображення суми комісії за видачу готівки з поточного рахунку.
На момент надання Вам відповідних роз’яснень менеджером відділення з даного приводу, касиром було продовжено обслуговування Клієнтів в порядку черги, у зв’язку з чим Вам було повідомлено про можливість внесення платежу на оплату кредитного боргу лише після завершення обслуговування іншого Клієнта.
Дозвольте принести Вам вибачення за попередній випадок некоректного проведення касової операції. Наголошуємо, що співробітники відділення докладають зусиль з метою уникнення подібних ситуацій та/або їх оперативного вирішення, як у Вашому випадку.
Сподіваємося, що дані інциденти не вплинуть на нашу подальшу співпрацю.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі - 2

+
0
maryna06
maryna06
22 січня 2018, 22:49
#
Нікому не раджу ставати клієнтом відділення № 9 Райффайзен Банк Аваль, що у місті Ужгород.
+
0
maryna06
maryna06
24 січня 2018, 22:47
#
Назвіть правильну відповідь:
Відповідь Райффайзен Банк Аваль на мій відгук свідчить:
а) про кругову поруку в банку;
б) про поверхневе і некомпетентне розслідування ситуації;
в) про убогість і деградацію Райффайзен Банк Аваль
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися