Мінфін - Курси валют України

Встановити

ЛИСОВЕНКО СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ,клієнт Райффайзен банку Аваль з Києва,терміново відгукніться.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
tinas 4 жовтня 2017, 11:29
Клієнт Райффайзен Банку Аваль з міста Київ, ЛИСОВЕНКО СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, майте совість, відгукніться!!! Та поясніть, чому ви при реєстрації надали банку замість своєї адреси, адресу сторонніх людей, до якої ви ніколи не мали і не могли мати жодного відношення, ви навіть ніколи в самому будинку не проживали, тепер банк, який не перевірив вашу адресу по паспорту довготривало тероризує зовсім сторонніх людей вашими кредитними листами.Я багаторазово зверталась з проханням до банку перевірити адресу його клієнта… я вже навіть не кажу вибачитись перед сторонніми людьми за такий терор, але натомісь банк не приймає жодних скарг, співробітники відверто хамлять та насміхають.Хоч конфлікт можна було вирішити за декілька хвилин, передзвонивши своєму давньому і постійному клієнту, як мені сказали в одному з ваших відділень і з'ясувавши в нього його справжню адресу, а не тероризувати місяцями сторонніх людей, забираючи їхній час та нерви. Вказана Лисовенко Сергієм Олександровичем хибна адреса ніколи не могла мати жодного відношення до цієї особи!!! жодного відношення!!! Керівництво банку зверніть увагу.Райффайзен банк Аваль припиніть терор сторонніх людей, я ніколи не була вашим клієнтом, навіть не переступала поріг вашого банку, а ви мене вже дістали неабияк своїм терором, та змушуєте звертатись з відповідними заявами до правоохоронних органів, бо не спроможні розібратись зі своїм клієнтом та залишити сторонніх людей в спокої… як вам не соромно… так працювати не можна, відчепіться від сторонніх людей!
Райффайзен Банк
Відповідь банку
4 жовтня 2017, 17:32
Шановна tinas!

Інформація щодо дій, які необхідно здійснити, з метою оперативного вирішення порушеного Вами питання, викладена у відповіді на Ваш попередній відгук, розміщений за посиланням: http://minfin.com.ua/company/aval/review/112651/.

З повагою,
АТ «Райффайзен Банк Аваль»

Коментарі - 4

+
+40
rusgl
rusgl
4 жовтня 2017, 12:36
#
Так они письма шлют? Что Вас заставляет открывать конверты, на которых указано чужое имя? Просто игнорируйте их. Складывайте где-нить на антрисоли…
+
0
Toxa David
Toxa David
4 жовтня 2017, 15:13
#
Банку достаточно посмотреть в копию паспорта раздел прописка. Копия обязательно снимается при открытии счета и заверяется. Лентяи или в сговоре или дали кредит неизвестно кому.
+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
11 жовтня 2017, 16:46
#
При выдаче кредита банк, помимо адреса регистрации клиента, уточняет у него и адрес фактического проживания (естественно, со слов клиента) и, если адреса разнятся, вносит в базу данных их оба. Соответственно, если клиент не платит, то ему шлют письма тоже на оба адреса.
+
0
IvanPetrov
IvanPetrov
11 жовтня 2017, 16:47
#
А другой бы человек на Вашем месте собирал макулатуру )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / Райффайзен Банк 💰 / Відгуки про Райффайзен Банк 📝 / ЛИСОВЕНКО СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ,клієнт Райффайзен банку Аваль з Києва,терміново відгукніться.