Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Райффайзен Банку: Кривий Ріг, вул. Лермонтова, 2

Адреса:
Дніпропетровська область, Кривий Ріг, вул. Лермонтова, 2
Телефон:
0 800 500-500
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:15), тех.перерва: 17:15-17:30, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
26 червня 2023, 16:33
Мій чоловік служить в лавах ЗСУ. 06.06 був заблокований зарплатний рахунок. Написали заяву виконавцю на розблокування. 12.06 була відправлена постанова про розблокування рахунку на 13 400 грн. 19.06 — лист був вручений за довіреністю. Неоднократно телефонували на гарячу лінію як чоловік так і держ. Виконавець. Чоловікові кажуть що такий лист не отримували, виконавцю кажуть що отримали але ще не зарезервували входящу кореспонденці, не поставили номер. Через пару хвилин вже я телефонуютна гарячу лінію знову кажуть що такий лист не отримали і хто отримав його за дорученням вони не знають, нехай виконавець відправе на електронну адресу. Сьогодні 26.06 відправила виконавець постанову з електронним підписом на електронну адресу office.administration@raiffeisen.ua в 11:01 і відповідь на лінії геніальна: ваш електронний лист не надходив. Нехай ваш виконавець надішле постанову електронним каналом Наіс або ж знову на пошту банка. І це замкнутий круг. І постанова не погасилась і не розблоковують. Банк тупо користується коштами (присвоїв їх собі) В діє давним давно ще з 10.06 є постанова, а банк її не бачить. Походу там інваліди сліпі працюють. Тому обходьте цей банк стороною, кажуть ПриватБанк — г повне, а цей банк ікон че ний. Ну нічого суд вибʼє і ще моральну шкоду, так як це військослужбовець.
Коментарі (7)
Ответ банка
Райффайзен Банк
26 червня 2023, 16:41
Добрий день.
Нам дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про наш банк. Хочемо зауважити, що опрацювання банком постанов «Про визначення поточного рахунку клієнта» відбувається в порядку черги, та постанова має бути правильно оформлена виконавцем. При надходженні правильно оформленого документа, термін опрацювання постанови не перевищує 2 робочих днів.
Ми хотіли б розібратись та допомогти у вирішенні цієї ситуації, а тому просимо уточнити в особистих повідомленнях дані Вашого чоловіка: ідентифікаційний код або номер телефону, що прив'язано до рахунку

З повагою та турботою,
@RaifHelp
1 не зарахована
3 жовтня 2020, 21:52
В прошлом отзыве я описал проблему мошенничества в отделении банка:
https://minfin.com.ua/company/aval/review/181677/
кроме того, что банк не решил проблему, так ещё и ответ предоставил не сам, а посредством НБУ
от НБУ на почту я получил письмо с ответом банка. Кроме хамского отношения к ситуации, я получил и такое же отношение к себе. Мне просто отправили инструкции пользования платёжной картой и всё. Банальная отписка. никакой банковской тайны, которую они так боялись разглашать в ответе на сайте. Дно.
Коментарі (2)
Ответ банка
Райффайзен Банк
3 жовтня 2020, 22:00
Доброго вечора! Оскільки до Банку надійшов запит від НБУ з вимогою надати пояснення по виниклій ситуації саме НБУ такі пояснення були направлені, про це Вам повідомлялося. Коментувати рух коштів по рахунку, як і результати проведеної перевірки на загальнодоступному сайті, на жаль, дійсно не можемо. Нам прикро, що у Вас склалися негативні враження про обслуговування в Банку.
З повагою та турботою про Вас,
@RaifHelp
1
2 вересня 2020, 18:01
19.03.2020

В этот день мною было совершено пополнение платёжной карты Голд на 1500 грн в отделении выше указанного банка. Находясь на работе заметил неоднократные снятия по карте в размере 100-200 грн несколько раз подряд. Данные моей карты были считаны или украдены сотрудниками банка по адресу г. Кривой Рог, ул. Лермонтова, 2, что подтвердилось в ходе разбирательства со службой безопасности банка. На отделении, где и производились снятия денежных средств, меня в тот момент не было, что можно увидеть на записи с камер видеонаблюдения. После попытки авторизоваться в личном кабинете «Райффайзен онлайн», система отказала в доступе, по причине того, что в аккаунт уже вошли с другого устройства.
После этого карта была заблокирована. Однако и после блокировки карты со стороны мошенников были попытки снятия денег. В течение недели обратился в банк, сотрудник попросил подойти в понедельник следующей недели. Проблему выявили – деньги были сняты в банкомате банка, сказали, что полную сумму возместят, а деньги, которые остались на карте в даный момент заморожены и вернут через неделю и украденные и оставшиеся на карте. В течение месяца после обращения на горячую линии и другое отделения, выяснилось, что ситуацию хотели скрыть от главного офиса. Позвонив на горячую линию по противодействию мошенническим действиям (0 800 509 990), сотрудик СБ банка приехал из г. Днепр в отделение «Гагаринское», провёл в г. Кривой Рог неделю и обязывался решить проблему. Однако после уехал, так ничем и не повлияв на действия мошенников. В июне, был на центральном отделении банка в г. Днепр, объяснив проблему там, услышал, что главный офис не в курсе данной ситуации.
По истечению трёх месяцев разбирательств с администрацией банка и со службой безопасности средства так и не были мне возвращены. Кроме того банк отказывается предоставить распечатки всех транзакций по данной карте.
31.09.2020
Проблема до сих пор не решена. Деньги те, что остались у меня на счёте, я снять не могу. Сотрудник банка принимает заявку-жалобу только лишь в устной форме. После того, как клиент уходит, удаляет.
Коментарі (12)
Ответ банка
Райффайзен Банк
2 вересня 2020, 18:06
Доброго вечора! Ми обов'язково розберемося в даній ситуації адже понад усе цінуємо довіру наших Клієнтів та репутацію Банка. Будемо вдячні Вам, якщо у особистих повідомленнях Банку зазначите свої ПІБ та ІПН.
З повагою та турботою про Вас
@RaifHelp
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Райффайзен Банку за адресою Кривий Ріг, вул. Лермонтова, 2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Райффайзен Банк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Райффайзен Банку розташованому за адресою  Кривий Ріг, вул. Лермонтова, 2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.