Класна робота нового застосунку, ну і повне дно роботи довореволюційних відділень особливо в м. Дніпро
Якщо ви хочете сплатити комуналку, відкрити деозит в даному банку, будьте готові, що у вас буде постійний фінмоніторинг. В даному банку фінмоніторинг відбувається на всі суми. без виключень. Саме головне коли ти їм пишеш листи, то відповіді немає взагалі ніякої, при цьому банк витребує відповідь впродовж 5 робочих днів, що порушує законодавство на оприлюднення інформації. Цікаво, а фахівці банку знають що якщо я буду замовляти форму ок-5 в пенсійному фонді офіційно, то це займе місяць часу, так як треба підти в пенсійний фонд, вистояти чергу, замовити послугу, і прийти в назначений час, при цьому даний банк вимагає надання документів впродовж 5 днів, вибачте ви самі хоч б раз надали нормальну відповідь, а не шаблонну, я вже мовчу про строки. Саме цікве це фінмоніторниг: Вони просять надати довідку про походження коштів, і коли ти надаєш цю довідку паралельно банк вимагає копію паспорту ,інн, родинні зв*язки, тіж самі документи копії родичів, форму ок-5, і тут питання яке відношення інн. родинні зв*язки мають до запиту про походження коштів? Гіршого банку з їх древнім керівництвом я ще не зустрічав. Мені здається тут треба писати заяви в НБУ і прокуратуру за перевищення службових повноважень. Ні в якому банку такого немає, в 3-х банках запитував до якої суми проводиться фінмоніторинг, і мені відповіли на суми понад 400 000 грн. Тут фінмоніторинг проводять навіть за 14 000 грн. І саме цікве, чому банк з якого я переводжу кошти немає питань до мене, а банк Альянс постійно теророизує листами про фінмоніторинг, навіть коли ти кошти кладеш на депозит. Саме цікаве як кошти покладені на депозит в даному банку пов*язані з легалізацією про відмивання коштів і фінансування тероризму? При цьому хочу додати, що додаток мені подобається, користуватись дуже зручно.