Курс валют в Акордбанк
PLN | 9.4 | 10.38 |
Інноваційна помийка
Також враховуйте те цо при оплаті в валюті з картки MasterCard — транзакція буде перераховуваться через доллар, а Visa через евро …
Ну дуже іноваційна помийка.
Офіційни запити вони взагалі проігнорували …
Дуже приємно і продуктивно
Відділення № 92, керуюча відділенням хамить клієнтам, непрофесійнйсть менеджерів по роботі з клієнтами
Завітавши до відділення. вияснилось, що я маю відкрити там спочатку рахунок бо інакше ніяк. Ну ок, трохи посперечавшись все-таки вирішив це зробити адже паспорт та код в мене були (в мене зразу запитали чи вони в наявності) та і пообіцяли що якось там той рахунок можна закрити автоматично без мого наступного візиту до відділення.
Менеджер зробив копію докуметів і почав оформляти. В цей час завідуюча відділеняям Петренко Олена Олександрівна, що сиділа поряд із цим самим менеджером почала мене «пресувати» питаннями на кшталт «чому я не хочу мати рахунок в такому чудовому банку як Акордбанк». При цьому, в робочий час вона чомусь знаходилась не на робочому місці а сиділа на клієнтськомі стільці поряд із менеджером і мною. При цьому вона дозволяла собі обговорювати мою особу із тим самим менеджером в досить вільній формі і все дійшло до того, що обізвала мене «неадекватним клієнтом». Все через те, що я не погоджувався стати клієнтом її пречудового банку. Нарешті в мене урвався терпець і я вирішив зняти цей цирк на відео, але тут обидві жіночки прикусили язики і всі розбіглись з поля бою окрім менеджера що оформляв рахунок.
Закінчилось все тим, що в мене попросили номер мого телефону, бо інакше, як виявилось, відкрити той самий рахунок неможливо. Звісно ж мене ніхто не запитав чи маю я телефон із собою, а якщо маю, то чи хочу лишати свій номер у системі банку. Звісно я відмовив, замовив зняття в Універсалі.
Ось така, друзі, історія. То ж моя порада, подумайте перш ніж мати справу із Акорд банком допоки його керівництво так легковажно ставиться до набору персоналу відділень.
Розводять на обміні валют. Найжахливіший персонал особливо касирів
Нельзя зарегистрироваться — нету прописки
Дуже довго розглядають заяву
Депозит из МОНО
Заблокували гроші на 6 місяців
Мені заблокували рахунок, я підозрюю, що мені скинули якісь крадені гроші. Наразі знаходжусь за кордоном і прийти у відділення неможливо
Зміною ніхто не зв‘язується, просто говорять чекати, в підтримці тільки кажуть очікувати пів року
Дискримінація за віком у цьому банку
Агов, Нацбанк, як там зі спостережніми функціями?
ОТВРАТИТЕЛЬНЫЙ БАНК,
Найжахливіший банк в Україні
Друге — це звязок з оператором — в них настільки кончена та застаріла ІТ інфраструктура, що звязатися можна лише через вайбер чи телеграм. Навіть звичайного чату немає.
Третє — це сайт, він просто кончено лагаєт (тормозить). Іноді просто не завантажуються сторінки.
Четверте що стало крапкою і я закрив карту, це спроба отримати виписку по карті п отранзакціі. Ці невдахи присилають її тільки на ЕМЕЙЛ КАРЛ, і для того треба пройти три етапи верифікації, навіть якщо в тебе відкритий додаток. Бо в цьому паторочному банку у функціоналі як додатку так у власному кабінеті на сайті НЕМАЄ функціоналу для отримання виписки. Я бажаю щоб це банк закрився, бо з таким рівнем він не достойний на існування! Карту закрив, додаток видалив, дякую!
А ще одне — вайс перекази (за кордну) йдуть сутки, в пріваті це 20 хвилин)
Это самый худший банк. с которыми я сталкивалась
Це не банк це дно
Акордбанк у Хмельницькому
Банк заблокував вхід у додаток
Подяка
В касі є нові долари депозитному клієнту видають 90 з років
Велика подяка за переказ коштів
Хочу віддячити їй за допомогу по переказу в додатку на інший банк.Сам не розібрався і переживав сума дуже велика була та перевести дуже терміново.
Відразу видно спеціаліст своєї справи. Ставлю 12балів. Швидко перевели з нею кошти, ще запропонувала депозит 19% мене зацікавило.
Прошу віддячити даного спеціаліста, бо в мене конфети не взяла.
Відкриття депозиту м.Полтава
ПЕРЕСТАЛИ ВЫДАВАТЬ ДЕПОЗИТЫ ! Киев, ул. Тимошенко 21, корп.2
На меня в грубой форме со стороны сотрудников был «наезд» что мол мы в клиентах не нуждаемся, выдавать депозит по желанию клиента нормальными купюрами цитата: «НЕ БУДЕМ». Такое отношение вызвало разочарование.
И хочу обратить внимание клиентов или тех кто ещё думал ими стать на общение:
Сотрудники отделения со мной общались, цитирую: «Какая ВЫГОДА БАНКА с того что мы будем вас обслуживать и выдавать нормальные купюры?»
После этого я позвонил на справочную службу и услышал следующее: «Какая ВЫГОДА БАНКА с того что мы будем вас обслуживать и выдавать нормальные купюры?»
Я первый раз в жизни встречаю, чтобы продажи основывались не на том какую выгоду получает клиент, а на том какую выгоду получает банк. И это всё в общении с клиентом. Так как такие разговоры прозвучали и в отделении и от справочной, я делаю вывод, что в головном банке этого НЕДО-Банка сидит руководитель-идиот, который придумал этот скрипт разговора с клиентами.
Я не буду вдаваться в подробности того что в этом банке в некоторых отделениях у сотрудников старые школьные учительские обдёртые столы со времен СССР, кстати, такая же мебель и в головном банке. Но я и не удивлён, так как в том же головном банке работают в основном пенсионеры, которые и пишут эти тупые скрипты и вызывают отвращение у клиентов в обслуживании в этом НЕДО-Банке.
Если не хотите тратить нервы, время, здоровье чтобы вернуть свои деньги есть один рецепт: обратитесь в другие 100 банков и радуйтесь жизни, но НИКОГДА НЕ ОБРАЩАЙТЕСЬ В АККОРД БАНК. НИКОГДА!
Для всех, кто ищет банк для ведения финансовых операций, я бы порекомендовал рассмотреть альтернативные варианты и внимательно выбирать банк, с которым работать. Я надеюсь, что мой опыт поможет другим клиентам сделать более осознанный выбор.