Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Акордбанку: Вараш (Кузнецовськ), мкр-н Вараш, 2

Адреса:
Рівненська область, Вараш (Кузнецовськ), мкр-н Вараш, 2
Телефон:
+38 (036) 363-10-10
Час роботи:
Пн-Пт: 09:30-18:30, (каса: 09:30-18:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

забезпечено генератором безперебійного живлення

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
8 вересня 2022, 10:43
З 2021 року я «співпрацюю» з цим банком. Так, — співпрацюю, тому що «клієнт» це не те слово, яким можна характеризувати мої відношення з банком. І можу сказати тільки одне — це єдиний банк, який отримав від мене 12 балів (12 — обслуговування, 12 — професійність, 12 — компетентність, 12 — робота каси, 12 — охайність персоналу, 12 — чистота і порядок у відділені), навіть по 10 бальній системі оцінювання.
Заходиш у відділенні і душа співає, дівчата привітні та ввічливі, завжди компетентні, професійно відносяться до своєї справи, усе чітко та швидко підкажуть і розкажуть!
Це банк «для всіх», а не «лише для своїх». Є рахунки в багатьох банках і там я — просто «клієнт» Приватбанку, Ощадбанку, Укргазбанку, Аваль, і «покійного» Фінанси та кредит (де, до речі, залишився вклад).
Дуже радує зручний інтернет-банкінг і мобільний додаток (ведення своїх депозитів, переказ на любі картки без комісії, онлайн покупка валюти, розміщення валютних депозитів по курсу НБУ).
Довелось один раз звернутись на гарячу лінію — швидко і професійно допомогли.
Готівка в банкоматах «Акордбанку» завжди є (і не лише для власних карток), приємне й те що в банкоматах інших банків для карток цього банку зняття готівки без комісії.
Я дуже задоволений банком! Банк з Великої літери! Професійне відділення № 79…
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Акордбанку за адресою Вараш (Кузнецовськ), мкр-н Вараш, 2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Акордбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Акордбанку розташованому за адресою  Вараш (Кузнецовськ), мкр-н Вараш, 2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.