Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Акордбанку: Чернівці, вул. Головна, 61-63

Адреса:
Чернівці, вул. Головна, 61-63
Телефон:
+38 (037) 250-92-14
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
25 лютого 2022, 16:05
Недавно оформив картку «Найкраща картка» від Аккордбанку. https://accordbank.com.ua/docs/retail/cards/naykrascha_kartka.pdf
От актуальні тарифи, які розміщені на сайті станом на 15:51 25.02.2022 року.
Вирішив скористатися можливістю зняти власні готівкові кошти у сумі 5000 грн. без комісії згідно тарифів. Готівку знімав у банкоматі Аккордбанку у м. Чернівці. Банкомат видав квитанцію про зняття коштів, де зазначено, що комісія дорівнює 0 грн. Також жодних попереджень про те, що кошти зніматимуться із комісією на екрані банкомата не було. Згодом зайшов в інтернет банкінг і побачив, що було списано комісію
В валюті операції: 5 000,00 UAH
В валюті рахунку: 5 000,00 UAH
Комісія: -50,00 UAH
Одразу зателефонував до банку на гарячу лінію. Оператор сказала, що від вчорашнього дня комісія становить 1%, причому на сайті тарифи не змінювали і клієнтів жодним чином не повідомляли про зміну тарифів. Скаргу чи заяву на повернення коштів оператор також відмовилась приймати.
Будьте уважні, банк в односторонньому порядку мінив комісію, нікого не повідомивши.
Так можна поставити і 10% без попереджень. Вважаю, що мої права як клієнта порушені. Банк відверто займається шахрайством. Посилання на тарифи надав вище, фото квитанції з банкомата та скріна з інтернет банкінгу долучу за необхідності.
Коментарі (2)
5
22 липня 2019, 16:03
Приємна атмосфера у відділенні, банк не «лише для своїх», у крайньому разі не у даному відділенні, дівчата привітні і ввічливі, професійно підходять до своєї справи, стараються максимально спростити «спілкування» з банком, нічого лишнього, без нав«язування своїх послуг, але максимально уважні до клієнта в межах співпраці щодо обраного ним продукта.
Написати коментар
без оцінки
5 жовтня 2017, 9:55
Решил вложиться в недвижимость, сума сверх 50 тыс.), так что искал банк где дешевле, оказался Акордбанк дешевле, может потому что только отрылись в Черновцах, доволен, комисия взяли человеческую, все оперативно.
Коментарі (1)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Акордбанку за адресою Чернівці, вул. Головна, 61-63. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Акордбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Акордбанку розташованому за адресою  Чернівці, вул. Головна, 61-63- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.