Вводять своїх клієнтів в оману!!!

А-Банк, хочу залишити негативний відгук. Мій брат, військовослужбовець, попросив мене переказати 10 000 грн його побратиму, щоб той придбав телефон. Я виконала прохання брата та переказала кошти. Однак телефон не було придбано, а побратим відмовлявся повертати гроші. Я звернулася до А-Банку зі своєю проблемою. Після розгляду мого звернення банк повернув мені 10 000 грн. Я була вдячна банку за допомогу та залишила на «Мінфіні» позитивний відгук. Але після цього в застосунку зникла можливість перейти за посиланням на «Мінфін», а згодом повернуті мені кошти10 000 гривень. Потім, мені зателефонували з А-Банку і сказали що кошти на мій рахунок були зараховані помилково та знову були списані. Прошу А-Банк надати чітке пояснення, чому спочатку кошти були повернуті, а згодом знову списані. Прошу, з’ясувати та повернути мені 10 000 гривень!!!
абанк
Вітаємо!

Щиро перепрошуємо за дану ситуацію. Наразі ми вже детально перевіряємо всі деталі. Одразу після перевірки ми зв'яжемось з Вами. Дякуємо за розуміння!

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
18 вересня 2026, 19:33
Странно что вообще вернули сначала, вообще не должны
SergeyNina
SergeyNina
18 вересня 2026, 21:37
Вообще не должны были вернуть.

Курс валют в абанку

EUR 51 51.8
USD 44.4 45

Курс валют в абанку

EUR 51 51.8
USD 44.4 45
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Вводять своїх клієнтів в оману!!!