Заблокували рахунок і не повертають власні кошти!!!

А-Банк заблокував залишок коштів. Документи надала, але банк затягує перевірку,і зазначає що не достатньо документів доя перевірки, банк порушує регламент і не віддає гроші.Кошти потрібно для утримання двох неповнолітніх дітей і от я повинна шукати кошти і позичати бо банк не може повернути мені мої особисті!І до оператора додзвонитися не реально, я телефоную, мені відповідач каже очікуйте з'єднання, а після цього бот говорить не достатньо надано документів про походження коштів і скидають, навіть ніхто не розмовляє наживо!!! Заява подана про закриття рахунків і переведення залишку коштів на інший банк через імейл 9.08 ввечері підписана КЕП підписом, на що 10.08 відписали на пошту «Ваш запит зареєстровано, дякуюємо за звернення «і все на цьому.Можливо ще захоче банк комісію в 30 % від коштів зняти за перерахунок на іншийбанк? За що? Мої власні, не кредитні.
абанк
Вітаємо!

Як фінансова установа ми змушені дотримуватись вимог законодавства. Якщо першочергово наданої інформації недостатньо, банк може запитувати додаткові дані. Щодо Вашого звернення на електронну пошту: його було зареєстровано, відповідь буде надано у встановлені регламенти про опрацювання письмових запитів. Наші експерти намагалися зателефонувати Вам, але зв'язатися не вдалося.

Просимо відповісти на наше повідомлення в особисті або на пошту. Будемо раді допомогти у вирішенні цього питання.

Коментарі

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Заблокували рахунок і не повертають власні кошти!!!