Жахливий серівс
Курс валют в абанку
| USD | 44.4 | 45 |
Тиждень тому через те що я випадково надав неправильний номер картки, по реквізитам мого рахунку було здійснено два перекази. В той же самий день я звернувся до відправників та повідомив їх про те що цей рахунок вже недійсний, і щоб вони звернулись до свого банку в першому випадку та платіжної систему в другому для ініціації повернення невірного переказу коштів. Відправникам було повідомлено що так як кошти вже було перераховано на рахунок абанку, отримувачу потрібно звернутись до абанку для отримання статусу даних платежів та процедури повернення. Цим я зайнявся в той же день
Технічна підтримка в чаті телеграм шаблонно відповідала на це що банком призупинено з вами співпрацю і ніяку інформацію вони надавати не будуть. По телефону ж гарячої лінії агенти обіцяли перевести на лінію клієнтської підтримки, після чого вибивало в загальне меню і нічого не відбувалось. Декілька разів.
Підтримка в чаті сказала звертатись або на юридичну адресу банку (що займе невідомо скільки часу) або по пошті àбанк
По пошті мені відповіли спочатку що ви звертаєтесь не з фінансової пошти зараєстрованої в банку (хоча ця пошта якраз була прив’язана до мого рахунку).
А після пояснення, вони направили мене також на юридичну адресу банку.
Таке враження, що банк просто хоче привласнити кошти в розмірі 40 тисяч і навмисно затягує процеси. Адже питання не стоїть в тому що я хочу їх отримати, а в тому щоб повернути їх відправникам внаслідок неправильного переказу.
Що є неможливим без власне співправці банку отримувача який зараз і володіє даними коштами.
Буду далі тримати в курсі тут по мірі розвитку ситуації як все відбуватиметься, але поки що все виглядає дуже і дуже сумнівно
Банк у жодному разі не привласнює кошти та діє виключно за встановленими регламентами.
Будь-які перекази, які надходять за реквізитами закритого рахунку, не можуть бути зараховані та автоматично повертаються банку-відправнику. Наразі ми перевіряємо інформацію щодо статусу зазначених Вами надходжень. Ми додатково уточнимо деталі щодо цих платежів і зв'яжемося з Вами.