Швидка готівка

Дуже погане обслуговування, коли береш швидка готівка, гроші відразу зараховуються, но банк не попереджає про те, що коли гроші найдуть на вашу зелену карту, і користуватися їми взагалі заборонено, переказ коштів зробила на свій же рахунок тільки іншого банку, так було підтвердження відео дзвінком, переказ пройшов і на тому все, після відразу заблокували всі послуги, навіть розраховуватись в наземному магазині. Скільки не телефонуєш проблему не вирішили протягом 7 днів, грошима не можеш користуватися, а відсотки кожен день нараховуються. Телефонувала щоб вирішити питання чого вони взагалі нараховуються, но все одно кажуть можливо буде вирішене питання ще через 5 днів. Краще в такому банку взагалі не брати нічого, нащо якщо ти не користуєшся, а тільки платиш нізащо відсотки. Дуже погано працює банк, раджу з ним не зв’язуватись взагалі.
абанк
Вітаємо! Перепрошуємо за негативні емоції.

Для забезпечення безпеки фінансових операцій та захисту коштів, після оформлення кредиту дійсно може бути встановлено тимчасове обмеження на користування кредитними коштами.

Раді повідомити, що наразі питання успешно вирішене. Дякуємо, що прийняли наш дзвінок. Будемо раді продовжувати співпрацю з Вами.

Kristina77m
Kristina77m
27 червня 2026, 9:04
Так дійсно вирішили питання, коли вже я через те що не могла жодними послугами по картці користуватися просто закрила кредит , перед поверненням коштів знову спросила у банка моя проблема вирішена чи ще чекати? Не зрозуміло чого чекати, я один раз використала картку і відразу заблокували, нагадаю вам що кредит я брала 20.06. 2026 перший раз перерахувала на свою же картку і на цьому все, тільки нарахування відсотків. Дякую мені такі послуги не влаштовують. І 26.06.2026 проблема не була вирішена я просто поклала ті гроші що перший раз використала і на тому все і поклала з відсотками. А після погашення кредиту 26.06.2026 мені швидко повернули відсотки. Виходить проблема вирішується, коли відмовляєшся від послуг взагалі. Я так зрозуміла що якщо би я просто чекала до 01.07.2026 то дивилась би кожен день на відсотки котрі растут просто так. Дякую Вам за такі послуги. Це перший банк з таким відношенням.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку