Не дружній банк

Робітник банку вмовила покласти депозити саме до них, а не в Моно, як я планувала. Моно видали кредитну картку без проблем і дали великий ліміт, так що я його знижувала власноруч, бо мені стільки не треба. Сюди поклала депозити, дали кредитну картку з смішним кредитним лімітом 6500грн ні туди ні сюди. Декілька разів через застосунок подавала заявку на збільшення. Відмова. Менеджер в відділенні подавала, відмова. Мені кажуть що треба користуватись постійно тоді збільшать, але то не правда. Я користувалась, нічого не змінилось. І такою сумою в принципі не зручно і не приємно користуватись, бо це ні про що, два-три рази в магазин сходити. Тому користуюсь картками інших банків. Чекаю поки закінчаться депозити і покладу в інший. Все одно банк не зручний. В інших одна картка, тут напридумали три, атб, билт, вигода. А користувас жонглює тією кучею.
абанк
Вітаємо! Дякуємо за довіру до нашого банку.

Щодо кількості карток — ми створили їх різними, щоб клієнти могли отримувати максимум знижок та кешбеку у своїх улюблених мережах.

Щодо ліміту: кредитний ліміт банк розраховує індивідуально для кожного клієнта, і на його зміну можуть впливати багато факторів. Ми щодня переглядаємо ліміти наших клієнтів, і рішення щодо ліміту може змінюватися.

Ми розглянули Ваше звернення. Наразі питання вирішене. Дякуємо за прийнятий дзвінок. Будемо раді продовжувати співпрацю!

Viktoria Yarmolich
Viktoria Yarmolich
22 червня 2026, 20:12
Дякую. Питання вирішене. До робітників з якими я розмовляла питань нема, ввічливі, намагались допомогти. Єдине шкода що майже два роки це тягнулось і вирішилось після відгуку за хвилини. Взагалі, якщо відкинути образи, банк не поганий. По багатьом моментам вигідніший за багато інших. Я відкорегувала б або видалила б відгук, але не знайшла тут такої можливості

Курс валют в абанку

EUR 51.2 52