Приховані страховки та списання коштів
Курс валют в абанку
| EUR | 51 | 51.8 |
Після звернення до банку надали договір, підписаний одноразовим кодом.Однак мене не було поінформовано про укладення окремої платної послуги та її умови, текст договору для ознайомлення до моменту підписання не надавався.
Особливе занепокоєння викликає списання коштів за договором, строк дії якого викликає сумніви. Отримати чіткі та зрозумілі пояснення від банку виявилося складно.
Складається враження, що додаткові послуги нав’язуються під виглядом стандартного оформлення банківських продуктів. Рекомендую уважно перевіряти всі підключені продукти та виписки по рахунку.Довіра до банку втрачена.
Нам прикро, що ситуація залишила неприємні враження. Хочемо запевнити, що абанк діє виключно в межах чинного законодавства та не має на меті вводити клієнтів в оману. Усі умови договорів, тарифів і додаткових послуг є публічними та доступними для ознайомлення до їх підписання.
Списання коштів було здійснено відповідно до укладеного з Вами договору страхування, який оформлюється виключно за згодою клієнта. Згідно з його умовами, договір може автоматично продовжуватися на аналогічний строк, якщо до банку не було заявлено про бажання припинення його дії, а страховий платіж становить 0,78% від суми заборгованості за застрахованими кредитними продуктами на останній день місяця.
Наразі за Вашим зверненням договір страхування вже розірвано. Ми вже детально опрацьовуємо згадані Вами діалоги, щоб покращити якість нашого сервісу. А питання щодо повернення коштів перебуває в роботі, додатково повідомимо Вас за рішенням. Сподіваємося, що ця ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.