Блок картки

NadiaN2103 18 лютого 2026, 17:43
Сьогодні сталася трішки не приємна ситуація, коли зайшла в додаток, виявилося, що картки заблокували «з метою безпеки» і потрібно перевипустити. Ок, перевипустила, і через деякий час хотіла поповнити телефон і оплатити навчання, і тут сюрприз, ні один платіж не проходить, так як писало в додатку «через арешт» якого не може бути.😳😳😳😳😳Ну відповідно зразу дзвінок на гарячу лінію для вирішення питання. Оператор швидко зреагувала, передала моє звернення на тех.відділ, і за 2 години я вже змогла користуватися картою. З А-Банк я вже не перший рік, але ситуація така вперше, дуже вдячна оператору та тех.відділу за швидке вирішення проблеми.
абанк
Підтримка àбанку 18 лютого 2026, 18:25
Перепрошуємо за тимчасові незручності. Раді, що команда оперативно все владнала і Ви знову можете користуватися карткою. Дякуємо, що Ви з нами💚

Nebanki
Nebanki
18 лютого 2026, 18:35
По-моему 5 звезд-это когда такие приколы в принципе не происходят. Мокнули в  *** - обтерли- а ты 5 звезд
natashaGra
natashaGra
19 лютого 2026, 12:22
Или банк заплатил за этот отзыв, как в прочем и за другие где 5 звезд? Увы писать о честнлсти других банк обожает, а то что сам себе отзывы пишет както упускает

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку