Банк ігнорує звернення багатодітної родини та свідомо затягує терміни реструктуризації (Заявка № 4472902)
Курс валют в абанку
«Прошу банк звернути увагу на мою ситуацію. Я мати трьох дітей, сім'я опинилася у скрутному становищі. Протягом грудня-січня ми внесли понад 14 000 грн, але борг не зменшився, бо банк списав понад 9 100 грн лише як відсотки!
По моїй заявці на реструктуризацію № 4472902 мені вже ДВІЧІ обіцяли надати рішення (спочатку 29.01, потім сьогодні 03.02 о 17:23). Обидва рази банк просто переносив дату „на завтра“, поки з мого рахунку щодня продовжує капати по 100 грн відсотків.
Важливо: через технічні проблеми з сім-картою я не приймаю дзвінки. Я офіційно вимагаю надати новий графік платежів (з платежем 860 грн/міс та повною зупинкою відсотків) ВИКЛЮЧНО в письмовому вигляді в чаті додатка. Якщо до 10:00 завтра (04.02) питання не буде вирішено, я буду змушена зареєструвати скаргу в НБУ».
З 24.02.2022 р. робота Банку регламентується Постановою НБУ №18 «Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану», у якій повідомляється, що Банки продовжують роботу з урахуванням обмежень, визначених цією постановою, змін щодо роботи з кредитними угодами пунктами Постанови не визначено. Проте, ми ставимось з розумінням до ситуації та пропонуємо доступні умови перерахунку. Детальну інформацію з приводу пропозиції банку надано в прив'язаному месенджері.
Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще та продовжити плідну співпрацю.