Заблокували карту !!

Проблема вирішена
alyakim29
Заблокували карту за надходження переказу коштів!!! Спеціаліст ніяк не може подзвонити для вирішення питання!!! Щоб розблокувати карту! Мені потрібні мої кошти
абанк
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта. Ваше питання наразі обробляється в банку і ми активно працюємо, щоб вирішити його в найкоротші терміни. Будь ласка, чекайте на дзвінок від наших фахівців найближчим часом для вирішення цього питання.

31 жовтня 2025, 11:59
Сейчас напишут очередной копипаст как не блокируют просто так деньги , и скорее всего припишут ст. 15. Ищите другой банк как разблокируют карту. Толку с этого банка не много
31 жовтня 2025, 13:49
Домовились про списання комісії , і остаток я зможу забрати . Тепер чекаю , поки спишуть комісію щоб забрати хоч частину своїх грошей ! І не відомо скільки буду чекати !
1 листопада 2025, 9:16
Комиссия 30 процентов без указания за что и без гарантий что в другом банке не откажут от пользования. Переведут почти наверняка с каким нибудь порочащим вас комментарием. А потом в другом банке может быть опять блок
Barsikk
Barsikk
1 листопада 2025, 15:42
30% банк заберает себе и перечислит в др. банк с указанием в призначенне — терроризм. За такое др. банк может сразу блоконуть Ваши грн.((

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку