Найкращій банк у світі

Anna Kharechko 21 жовтня 2025, 20:56
17 вересня цього року я звернулася в чат Банку з питанням щодо переходу карток з системи Мастеркард на Візу (знахожусь за кордоном, тому що моє місто було окуповано 27 лютого 2022р). Спілкувалась я з різними спеціалістами 2 дні. Адже я не могла зрозуміти як це працює без фізичної моєї присутності. Коли я все для себе зрозуміла, то спеціалісту написала що я згодна з тарифами та замовляю адресну доставку. Моє очікування по строкам зайняло з 19 вересня по 21 жовтня. Усі дії щодо картки відображалися повідомленнями з моменту замовлення потім створення поштового відправлення, увесь шлях з України аж до самої Ірландії. Я дуже дякую усій команді банку, ви дійсно найкращі, мобільні, досвідчені фахівці, ви безбар'єрні. Низький вам уклін та гарних досягнень💗!
абанк
Підтримка àбанку 22 жовтня 2025, 9:48
Дякуємо вам за відгук! Ваші слова надихають нашу команду працювати ще краще. 😊

natashaGra
natashaGra
22 жовтня 2025, 10:02
2 дня общались , плохо объясняли и все равно 5 звезд ??? Какая объективность тогда в этом отзыве?
Barsikk
Barsikk
22 жовтня 2025, 12:09
Опять сотрудники пищут про себя отзывы. Заставляет их это делать руководствао, т.к. клиенты уходят с этого банка с их 30% откатами. 2026 г. думаю их ждёт ликвидация. Спасает этот банк клуб Динамо, а так уже давно бы лёг под фонд.
Мин.фин. обратите внимание, как в один день массово написано про хороший отзыв про банк.
И главное текст сообщений. Так люди с улицы не пишут. Текст такой от сотрудников банка, которые пишут как офиц. обращение или текст для собраний.

Курс валют в абанку

USD 42 42.6