Зарплата з комісією

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Noodles 3 жовтня 2025, 20:32
Обрав банк щоб отримувати зарплату без комісії за зняття готівки. Отримав зарплату, але при знятті готівки комісія 0.9% Я перед отриманням зарплати уточнював у банку, мене завірили що цільові кошти зараховуються без комісії. Зараз я отримав відповідь, що я повинен сказати бухгалтеру, щоб він перевів підприємство з 5000 людей на зарплатний проєкт Абанку, для того щоб я знімав кошти без комісій. Це взагалі реальні умови? Не рекомендую банк для отримання цільових коштів.
абанк
Підтримка àбанку 4 жовтня 2025, 10:35
Дякуємо за відгук!

Без комісії можна знімати цільові кошти: зарплату, відпускні, лікарняні, матеріальну допомогу, премії, відрядження тощо.

У вашому випадку зарахування відбулося як звичайний платіж за реквізитами, тому система не визначила його як «цільовий». Через це застосувалася стандартна комісія за зняття особистих коштів згідно з тарифами картки — 0,9%.

Щоб надалі отримувати зарплату без комісії навіть без зарплатного проєкту, достатньо оформити заяву про переведення зарплати у застосунку:
àbank24 → Інше → Поповнити картку → Зарплата. Після цього потрібно лише передати підписану заяву бухгалтеру вашого підприємства. Бухгалтер зможе перевести виплати на картку нашого банку, і подальші надходження зараховуватимуться як цільові.

Noodles
Noodles
3 жовтня 2025, 21:22
Моя помилка. Я маю гіг-контракт, що не є цільовою виплатою або зарплатою. Розібрався з цим питанням самостійно

Курс валют в абанку

USD 42 42.6