Возврат денег

Проблема вирішена
VikiBo
В прошлом месяце платила через Абанк коммунальные услуги. Один платёж не прошел, поскольку не все реквизиты были указаны. 26(!)августа компания, вернула этот платёж в банк. Но мне его так и не зачислили обратно на счёт. При попытке разобраться, банк пишет про какую-то заявку, которую они отправили компании, чтобы. она вернула деньги. Но деньги уже давно были в банк перечислены, а менеджеры почемуто пощволяют себе писать отписки и отмазки, ссылаясь на то, что я должна через 45 дней снова им написать, если деньги на счёт не придут. Что это за издевательство над клиентом???
абанк
Дякуємо, що поділилися досвідом!

Ми детально розглянули Ваше звернення — платіж вже зараховано на картку. Приносимо вибачення, що питання не було вирішено одразу, і вже опрацювали це з командою, щоб подібні зарахування відбувалися оперативніше.

Хочемо пояснити ситуацію: компанія повернула кошти без зазначення необхідних даних, тому ми не мали можливості автоматично зарахувати платіж. У таких випадках потрібне додаткове підтвердження у вигляді платіжного доручення.

Розуміємо, що це могло створити для Вас незручності. Інформацію вже передано для подальшого опрацювання, і ми працюємо над удосконаленням процесу, щоб подібні випадки вирішувалися швидше та зручніше для клієнтів.

natashaGra
natashaGra
22 вересня 2025, 12:10
Ощущение, что у банка огромный фин разрыв. И именно деньгами клиентов банк пытается его сократить

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку