Незрозумілі дії з кредитним лімітом.

Проблема вирішена
PushKing 3 вересня 2025, 0:02
Користуюсь банком ровно місяць. За цей час банк «здивував» і не один раз.
Я з 2012 року маю бездоганну кредитну історію: жодного дня прострочених платежів, щорічні суми кредитів від 4к$ в гривні, ще й в різних банках, постійно біла заробітна плата більша за середню по Україні зі сплатою усіх податків…
І ось місяць тому реєструюсь на а-банк щоб «спробувати щось нове». Банк надав 25к ліміту оплати частинами, з яких протягом 3 днів я одразу зробив покупок на 4к. Через 2 тижня помітив, що ліміт на оплату частинами став 10к та одразу запитав у підтримки щодо цього. На що мені надали стандартну відписку про «щомісячні перевірки та аналіз» і для збільшення ліміту необхідно користуватись картками та відкривати депозити. Тобто за 2 тижня (навіть до сплати 1 платежу по оплаті частинами) банку вистачило часу для зменшення кредитного ліміту.
Ну добре, за весь серпень зарахувань та видатків з карток банку було більше 15к. Ще на 20к було відкрито депозит. І чим це закінчилось? Тепер кредитний ліміт 0 грн. Дякую.
абанк
Підтримка àбанку 3 вересня 2025, 17:27
Добрий день! Ми розуміємо Вас та ситуацію, яка склалась.

В результаті проведеної детальної перевірки було встановлено певну складність в розрахунку, яка спричинила непорозуміння.

Питання вже в роботі фахівців та ми вдячні за цей сигнал, адже він допомагає покращувати наш сервіс. Прохання очікувати на оновлення ліміту протягом завтрашнього дня.

SergeyNina
SergeyNina
3 вересня 2025, 5:20
У банка наверное так написана программа. Новый клиент дадим большую оплату частями. После первых покупок уменьшим лимит пока не будет выплачен лимит потом пересмотром его. Был отзыв где клиент купил что-то в эпицентре потом через неделю ему закрыли оплату частями. У меня так купил начальник новый перфоратор через день ему вообще убрали оплату частями. Перфоратор он вернул назад через три дня после покупки так как не смог зарегистрировать расширенную гарантию из-за чего он и покупал его в эпицентре.
3 вересня 2025, 8:35
Весь цей час на кредитній картці власних коштів було в 3 рази більше, ніж використана сума кредиту.
natashaGra
natashaGra
3 вересня 2025, 10:10
Абанк ооооочень старательно пилит сук на котором сидит и главное, на отзывах о себе не обучается. Тупо копипастит в ответ. Наверное верным путем идёт ко дну
4 вересня 2025, 8:07
Сьогодні відновили кредитний ліміт на оплату частинами.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Незрозумілі дії з кредитним лімітом.