Блокування кредитної карти банком !!!

ninkaik 10 серпня 2025, 10:19
Хочу поділитись своїм досвідом співпраці з АБанком.

Після двох дзвінків від операторів із «вигідною» пропозицією швидкого кредиту, вирішила таки оформити — потрібні були кошти на ремонт квартири. Оформила кредит готівкою на значну суму. Через годину після отримання зробила переказ 5000 грн на власну карту іншого банку, де в мене була гарна пропозиція кешбеку на товари для дому.

І тут АБанк мене заблокував на 7 днів — заборонив будь-які перекази з карти! Проплати в АТБ та магазинах — дозволені, а от перекази чи комуналка — заблоковані.

У чаті мені сказали, що це «підозрілі транзакції». Але як можна вважати підозрілим переказ на власну карту чи оплату комуналки — це вже, вибачте, абсурд.

В результаті, розчарувавшись, я повернула залишок кредитних коштів на рахунок, а решту — перевела із іншого банку за реквізитами та повністю погасила кредит. І знаєте що? Мені ще зателефонував оператор банку і спитав:
«Чи точно ви не під примусом погасили кредит?»

Це вже не банк — це цирк. Контроль, підозри, блокування звичайних платежів. Робити в них перекази, навіть платити комуналку — ризик. А залишати кошти в них на рахунку — ще гірше.

Висновок: більше з цим банком справ мати не буду і нікому не раджу.
абанк
Підтримка àбанку 10 серпня 2025, 13:11

З метою безпеки банк може встановлювати тимчасове обмеження (до 7 днів) на проведення переказів P2P, зняття готівки та інтернет-оплат за рахунок кредитних коштів. У цей час доступні лише оплати у торгових точках (POS). При цьому всі операції за рахунок власних коштів залишаються без обмежень.

Ми бажаємо детально перевірити ситуацію, яку Ви описали. Раніше ми надсилали Вам повідомлення в особисті, але, на жаль, не отримали відповіді. Будемо вдячні, якщо Ви зможете написати нам у приватні повідомлення, щоб ми могли провести перевірку та надати роз’яснення.

Barsikk
Barsikk
10 серпня 2025, 11:43
Банк надо под ликвидацию
10 серпня 2025, 14:29
Відповідь:по перше ніхто мені нічого не присилав в особисті повідомлення нічого від банку це все слова-ми розійшлися все по чесному -банк два місяці мені навязував цей кредит готівкою я взяла і зразу банк мене заблокував я закрила кредит переказами з інших банків по реквізитам діючого кредитуі зразу закрила рахунок свій в Абанку-по друге: я не для того це все пишу щоб виясняти з Абанком обставини чого так сталося, а для того щоб народ знав про це з ким не бажано мати справу -ремонт таке можно відкласти, а вот взимку комуналку оплатити 3−5 тисяч гривнів як мінімум і тут банк блокує ці кошти -це вже боляче для людей і не жарти
natashaGra
natashaGra
10 серпня 2025, 16:40
Согласна банк пробил дно,но чтобы его ликвидировать нужны основания-надо писать в нбу, подавать в суд. А это мало кто из клиентов делает. Еще б хорошо чтоб бывших работников этого банка в другие не брали-не верю, что они ни при чем и не знают кто выбивает те самые 30 процентов
10 серпня 2025, 18:37
Згідна з Вами
Pumbovik
Pumbovik
18 серпня 2025, 10:14
Никто ниче не ликвидирует, не смешите. Полно карманных банков и полубанков, где куча подобных случаев. Кредитные блокируют то что получают доступ к аккаунту и обналичивают весь кредитный лимит под 0

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Блокування кредитної карти банком !!!