Smart кешбек в А24.

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Vladimir26K 9 серпня 2025, 15:49
Хочу поділитися відгуком стосовно опції Smart Кешбек у abank 24. Нажаль досвід мій негативний. Неодноразово отримував повідомлення, щоб скористатися пропозиціями. Вирішив спробувати. Треба було просто через посилання у а24 перейти, я обрав замовлення на prom.ua.
Зробив замовлення та сплатив карткою Абанка. У додаток надійшло сповіщення, що покупка успішна! Кешбек уже готується до зарахування. Але при перегляді історії в smart кешбек статус Скасовано.
Я звернувся до чату підтримки, мені надали відповідь, що скоріш за все замовлення на prom було скасовано.
Але! Я надав скріншоти з кабінету prom, що товар було мною сплачено та отримано.
На що у чаті зробили заявку, термін вирішення до двух тижнів до 7 серпня.
Звернувся сьогодні за уточненням, тепер вже рішення до 30 днів…
Питання не в грошах, а втому що даний smart кешбек у Абанку взагалі якийсь «кривий»
В мене є історії трат зі статусом успішно зарахування до 60 днів, але після цього терміну, трата з історії зникає, а кешбек не нараховується.
Сподіваюсь абанк якось налагодить дану функцію чи взагалі відмовляться бо зараз все дуже сире.
абанк
Підтримка àбанку 9 серпня 2025, 17:31
Добрий день!

Дякуємо за прийнятий дзвінок. Ваше звернення розглянуто, і з вами зв’язався відповідальний співробітник, який повідомив, що інформацію передано нашим партнерам на перевірку. Зазвичай така перевірка триває близько 30 днів.

Наразі ми уточнюємо деталі, щоб надати всю необхідну інформацію. Ваше питання залишається в роботі, і ми зв’яжемося з вами одразу після отримання результату.

Коментарі

Курс валют в абанку