Професійна, точна та людяна підтримка навіть для клієнтів за кордоном 🌍

Відділення за адресою: Київ, пр-т Берестейський, 39
Щиро дякую команді служби підтримки A-Bank.
Як клієнт, який проживає за межами України, я неодноразово стикався з труднощами при вході до свого акаунту. Але кожного разу онлайн-підтримка банку діяла швидко, чітко та з великою повагою, оперативно вирішуючи всі питання.

Такий рівень відповідальності та поваги до клієнта є для мене надзвичайно цінним, і я вважаю за потрібне поділитися цим позитивним досвідом з іншими клієнтами та друзями, які також користуються послугами цього банку.

Бажаю здоров’я, успіху та стабільності всьому персоналу цієї фінансової установи.
Щиро сподіваюся, що одного дня зможу особисто завітати до вас і подякувати з букетом весняних квітів 🌸

На завершення — бажаю мирного неба, перемоги й процвітання народу України та всієї країни.
Слава Україні! 🇺🇦✨

З повагою,
Доктор Едріс Пурмоллайі
абанк
Добрий день! Ми вдячні за Вашу високу оцінку нашого підходу до розв'язання Ваших питань та впевнені, що ще не раз зможемо приємно здивувати. Будемо раді зафіксувати інформацію у вигляді подяки на фахівця. Для цього просимо надати відповідь в особистих повідомленнях 😉😎

28 липня 2025, 12:11
Как-то странно выглядит такой отзыв сразу после негативного
Barsikk
Barsikk
28 липня 2025, 13:34
Или сами себе сотрудники пишут или второй вариант завтра увидим новый комент. про блок.
А-недобанка любит глючит клиентов, которые находится за границей и имеют свои личные на счетах.
29 липня 2025, 13:15
Этот банк как никакой любит деньги клиентов, блокировки как из рога изобилия

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Професійна, точна та людяна підтримка навіть для клієнтів за кордоном 🌍