Про погану роботу банку

KLW 28 липня 2025, 9:57
Доброго ранку, хочу поділитися, враженнями про некоректну роботу абанку, кредитний ліміт становив 25000, на які, я, розраховував, скориставшись послугою, нарахував кошти, на які розраховував, банк в свою чергу, змінив кредитний ліміт самостійно, без моєї на те згоди і попередження. Банк поганий, не рекомендую!🤬
абанк
Підтримка àбанку 28 липня 2025, 10:53

Розуміємо вашу ситуацію та незручності, з якими ви стикнулися. Банк щоденно проводить автоматичний аналіз фінансової активності клієнтів, і можливість встановлення кредитного ліміту визначається індивідуально, враховуючи багато факторів. Тому у майбутньому можливий перегляд ліміту в бік його збільшення.

Впевнені, що нам вдасться змінити Вашу думку на краще.

28 липня 2025, 10:59
Банку і не потрібна твоя згода на те щоб змінювати кредитний ліміт, особливо коли мова йде про зменшення кредитного ліміту.

Про що він має тебе попереджати і як би ти діяв якби наперед знав що кредитний ліміт зменшится?
natashaGra
natashaGra
28 липня 2025, 12:13
Это тоже частая проблема и нерешаемая банком. В любом случае вам повезло вы узнали о проблемах в обслуживании до того, как вам заблокировали карту
28 липня 2025, 13:40
Завтра Вам заблокируют счета, поэтому если есть личные, то выводите. У меня этот недобанк заглючил не мои личные, а свою кредитку. Просил их три дня разблокировать счёт, что бы вернуть им долг на кредитку. Представляете какие там работают без ума сотрудники??? Этот банк надо отправлять в ликвидацию.
28 липня 2025, 14:12
Завтра Вам заблокируют счета, поэтому если есть личные, то выводите.

Ти хоч би відгук прочитав :)
18 вересня 2025, 11:25
Почитай, что я написал.
Банк заблокипровал кредитку, которой я воспользовался. Погасить долг не давали возможности. Горячая линия не могла помочь, в отделении сами были в шоке. 5 дней они возились, как я могу погасить долг. Перекинул на погашения потом на 50коп. больше. Теперь висят лишние 50коп и они говорят минус 30% за возврат и напишут в назначении для др.банка — терроризм.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку