Військовослужбовцю заблокували картку

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
Suncoin 24 липня 2025, 9:18
Вчора мій чоловік, військовослужбовець, ЗСУ намагався перевести на мою карту свою зарплату, а ваш банк просто взяв і заблокував йому переводи та зняття готівки. Оператор сказала, що треба підтвердити доходи довідкою з ПФУ. Ви там з глузду з'їхали??? З 2023 він отримує грошове забезпечення від Міністерства оборони і ваш банк бачить, звідки надходять кошти! «Розплачуйтесь в магазинах» — це що, новий вид знущання над військовим, який на нулі вас захищає?! В окопах немає магазинів. Джерело доходу ви бачите, щомісяця він переказує мені свою зарплату, це ви теж бачите, що перекази йдуть на один і той самий рахунок. Залиште в спокої військовослужбовців, вони ці кошти потом і кров’ю заробляють!
абанк
Підтримка àбанку 24 липня 2025, 12:13
Добрий день!

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Додатково нами було адресовано особисте повідомлення з запитом інформації. Просимо відповісти на нього для оперативного розв'язання питання.

Pumbovik
Pumbovik
24 липня 2025, 18:56
Насколько я знаю им плевать на назначения в операциях зачисления, считается накопительный лимит, дальше требуют грузить справку о доходах ок-5, ок7 или другие бумажки. Банки ненавидят переводы с карты на карту по номеру, это отдельный лимит, от которого возбуждается финмон
natashaGra
natashaGra
25 липня 2025, 10:06
В этом банке изначально перевозбужденный финмон, который блокирует все и всем подряд. Есть еще один такой же банк с таким же физиономии-райф
artaped
artaped
28 липня 2025, 11:17
100% поддерживаю банк в плане финиона полный не адекват мне 2 раза блокировал карты хотя происхождения уже сбрасывал . Потом разблокируют, но все равно накаляет вся эта суматоха. Еще у Абанка прикол иногда блокировать просто каты при оплате терминалом в АТБ, потом кретины звонят когда стоишь на кассе по видео вызову за смешную сумму 245 грн)) так что если есть возможность пользуйте другие банки, а с этим будьте осторожны.

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝 / Військовослужбовцю заблокували картку