Відгук про А-Банк (Акцент-Банк)
Курс валют в абанку
Я надав повну відповідь, виписку, пояснення і навіть документи, що підтверджують мій статус. Проте банк без пояснень відмовив у подальшому обслуговуванні, створивши для мене фінансові труднощі.
📌 Таке ставлення до клієнтів, які опинились у складних життєвих обставинах, є неприйнятним.
Банк, прикриваючись «внутрішніми процедурами», фактично ігнорує людський фактор та елементарну логіку.
🛑 Не рекомендую А-Банк людям, які можуть розраховувати на допомогу родичів або друзів — будь-який приватний переказ може викликати підозру, а рахунок — бути заблокованим.
У межах фінансового моніторингу банк має виконувати вимоги чинного законодавства України. Це передбачає детальний аналіз операцій та запити щодо підтвердження джерел надходжень.
Дякуємо Вам за надані документи та пояснення. Після їхнього розгляду ми надіслали уточнюючий запит, адже інформації було недостатньо для завершення перевірки.
Ми відправили Вам особисте повідомлення в прив'язаний месенджер. Просимо відповісти на нього та надати запитану інформацію